Pharma proteinli öğün tozu alınır mı?

alma trendyolun başka dolandırıcılarından biri bi de bunların bir tane daha ürünü vardı ucuz olanlardan aynı firma zaten adları farklı bi
High nutrition diye birşey vardı 400e 2 kg satıyrolardı da tabi inanmıyordum. Bir de bu pharma nın whey proteinlerinin yorumlarına baktım karekod okutunca high nutrition çıkıyormuş. Cidden sadece adlari farklıymis. Kesin birşey var bunda içsem midemde sıkıntı falan olur korkuyordum zaten almadım teşekkürler

aynen yazınca aklıma geldi high de bunların sahtekarlar direkt şekerli un gönderiyorlar hiç bulaşma zaten yorumlara da bakma, hiç toz kullanmadan direkt alıyorlar tadı da çok şekerli gelince hoşlarına gidiyor bilmiyor tabi, aynı durumdaydım ondan yazıyorum çıktık o yangınlardan yazık günah valla

aynen yazınca aklıma geldi high de bunların sahtekarlar direkt şekerli un gönderiyorlar hiç bulaşma zaten yorumlara da bakma, hiç toz kullanmadan direkt alıyorlar tadı da çok şekerli gelince hoşlarına gidiyor bilmiyor tabi, aynı durumdaydım ondan yazıyorum çıktık o yangınlardan yazık günah valla
peki bu gainer alınır mı hem protein açısından hem içindeki şeyler açısından?

SSN hakkında bir şey diyemicem (!) bırakıyor tatlandırıcı oranları fazla he kilo yapmadı şekerim tansiyonum çıkmadı ürünlerinde ama şeker tadı fazla, forumda çok konu var ben de çok açtım ama (!) kalıyor bi adı çıktı dokuza inmiyor sekize anlayacağın.

Demek sadece tozdan ibaret anladim kral teşekkürler
sadece tozdan ibaret değil aslında maltodekstrin var hızlı siner seni 1 saat sonra falan hemen acıktırır gidip yemek yersen bir şeyler gömersin öyle öyle kilo alıyon işte aslında en basit mantığı o bide ekstra kalori geliyo bazılarının içinde kreatin var bi de aromalı tatlandırıcılı olduğu için yerken keyif alıyorsun artısı o öbür türlü pilav falan gömcen ekstra 1 tabak

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı