GTX 970 Hectopat Katılım 10 Ocak 2022 Mesajlar 377 Çözümler 3 21 Ocak 2023 #1 Önceden böyle bir sorun yoktu şimdi olmaya başladı. Sebebi nedir sizce? Dosya Ekleri image.png 977 KB · Görüntüleme: 57 image (1).png 1,2 MB · Görüntüleme: 49
B bkuluk Decapat Katılım 15 Eylül 2022 Mesajlar 157 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #2 Texture bug gibi gözüküyor. Oyun dosyalarını taratın. Yüksek ihtimalle sorun düzelecektir. Artı 0 Eksi
Nyksroy Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 51 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #3 GTX 970 dedi: Önceden böyle bir sorun yoktu şimdi olmaya başladı. Sebebi nedir sizce? Genişletmek için tıkla... bkuluk dedi: aTexture bug gibi gözüküyor. Oyun dosyalarını taratın. Yüksek ihtimalle sorun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Benim de aynı. Ne yaptıysam çözemedim. Farklı bir öneri? Artı 0 Eksi
GTX 970 dedi: Önceden böyle bir sorun yoktu şimdi olmaya başladı. Sebebi nedir sizce? Genişletmek için tıkla... bkuluk dedi: aTexture bug gibi gözüküyor. Oyun dosyalarını taratın. Yüksek ihtimalle sorun düzelecektir. Genişletmek için tıkla... Benim de aynı. Ne yaptıysam çözemedim. Farklı bir öneri?