B Bektass97 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 40 Çözümler 1 24 Ocak 2022 #1 Diğerleriyle konuşurken de hayaletle konuşurken de sesimi almıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ocak 2022
Roverandom Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ocak 2017 Mesajlar 1.287 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Game Designer 24 Ocak 2022 #2 Windows ses ayarları kısmından kullandığınız mikrofonu varsayılan yaptınız mı? Artı 0 Eksi
MY UYGAR Hectopat Katılım 3 Ağustos 2019 Mesajlar 800 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2022 #3 Bu videoda ki işlemleri uygulayın ben bu video ile çözdüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu videoda ki işlemleri uygulayın ben bu video ile çözdüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS B Bektass97 Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 40 Çözümler 1 24 Ocak 2022 #4 Roverandom dedi: Windows ses ayarları kısmından kullandığınız mikrofonu varsayılan yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım yukarıdaki videoyu izleyeceğim şimdi tamam arkadaşlar çalışıyor teşekkür ederim Son düzenleme: 24 Ocak 2022 Artı 0 Eksi
Roverandom dedi: Windows ses ayarları kısmından kullandığınız mikrofonu varsayılan yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Evet yaptım yukarıdaki videoyu izleyeceğim şimdi tamam arkadaşlar çalışıyor teşekkür ederim