Phasmophobia oyun ortasındayken atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

DeathForYou

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel(R) Core(TM) i3-4130 | 8 Gb DDR3 1600MHZ
RAM
7 GB(2+2+2+1) DDR2 800MHZ, 5CL, 2x2 GB Kingston, 2GB A-DATA,
Ekran kartı
AMD Radeon HD 6850 1GB 256bit
Anakart
MSI P45T-C51
İşlemci
İntel Xeon E5430 2.66 GHz (O.C 3.30 GHz)
Oyuna girdikten sonra hiçbir sorun yok, oyuna başlıyoruz binaya giriyoruz bir süre sonra donmalar kasmalar başlıyor, oyunun ortasında hata vermeden ve yanıt vermiyor dedikten sonra aşağıya atıyor. Oyunu yukarıya aldığımda siyah bir ekranla karşılaşıyorum. Bu uzun zamandır vardı artık sıkıldım.
Görüntü 1 ve görüntü 2: Olay görüntüleyici üzerinde oyuna girerken verdiği hata.

hata1(oyun açılırken).PNG

hata2(oyun açılırken).PNG

Görüntü 3: Oyunun donup kapandığı hata.

hata3(oyundan atma).PNG

Sorun benim için çözüldü. Görüntü1 de "hatalı modül adı: AudioPluginOculusSpatializer.dll" olarak geçmekteydi bende şüphelendim bakmaya karar verdim. Dosya yoluna erişip göz ucuyla inceledim ve dosyayı yedekleyip sildim, oyuna girmeyi denedim ve hatasız bir şekilde oyuna girdim. Tek sefere mahsus lobisinde eşya sıkışmasına benzer bir ses vardı ve daha sonrasında yok oldu bir daha duymadım. Oyun içinde bir hataya sebep vermedi. Dosyayı sildikten sonra sadece 1 kez attı onunda sebebi ne bilmiyorum. Olay görüntüleyicisinden baktığımda görüntü1 de ki hata yoktu. Kasmalar, donmalar(drop) ve oyundan atmalar oldukça azaldı. Tabii ki de dosyanın bir amacı vardır ama bende gözle görülür veya duyulur bir hata vermedi. Belki benden başkasına daha yardımcı olur diye yazmak istedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı