SeFaB35 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 23 Aralık 2020 #1 Oyununun ses olayı çalışmıyor diye orijinal aldım yine aynı şey. Her videoyu izledim yine olmuyor. Neden olmuyor?
Oyununun ses olayı çalışmıyor diye orijinal aldım yine aynı şey. Her videoyu izledim yine olmuyor. Neden olmuyor?
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 23 Aralık 2020 #2 Orijinal olarak Steam'den mi aldınız? Artı 0 Eksi
KS KS SeFaB35 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 23 Aralık 2020 #3 DocPill dedi: Orijinal olarak Steam'den mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Evet hatta crack olduğu için çalışmıyor dediler. Artı 0 Eksi
DocPill dedi: Orijinal olarak Steam'den mi aldınız? Genişletmek için tıkla... Evet hatta crack olduğu için çalışmıyor dediler.
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 23 Aralık 2020 #4 SeFaB35 dedi: Evet hatta crack olduğu için çalışmıyor dediler. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulaması yapabilir misiniz, büyük ihtimalle eksik yoktur ama deneyelim. Eğer olmazsa dili İngilizce olarak ayarlayın. Artı 0 Eksi
SeFaB35 dedi: Evet hatta crack olduğu için çalışmıyor dediler. Genişletmek için tıkla... Dosya doğrulaması yapabilir misiniz, büyük ihtimalle eksik yoktur ama deneyelim. Eğer olmazsa dili İngilizce olarak ayarlayın.
KS KS SeFaB35 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 23 Aralık 2020 #5 İngilizce yaptım. Oyunun bütün dosyalarını sildim sanırım. Artı 0 Eksi
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 23 Aralık 2020 #6 SeFaB35 dedi: İngilizce yaptım. Oyunun bütün dosyalarını sildim sanırım. Genişletmek için tıkla... Oyunun bütün dosyalarını silmeyi nasıl başardınız ? Eğer silinmemişse İngilizce yaptığınız zaman düzeliyor diye biliyorum. Artı 0 Eksi
SeFaB35 dedi: İngilizce yaptım. Oyunun bütün dosyalarını sildim sanırım. Genişletmek için tıkla... Oyunun bütün dosyalarını silmeyi nasıl başardınız ? Eğer silinmemişse İngilizce yaptığınız zaman düzeliyor diye biliyorum.
KS KS SeFaB35 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 23 Aralık 2020 #7 DocPill dedi: Oyunun bütün dosyalarını silmeyi nasıl başardınız ? Eğer silinmemişse İngilizce yaptığınız zaman düzeliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... C diskinde bütün olan dosyaları sildim. Artı 0 Eksi
DocPill dedi: Oyunun bütün dosyalarını silmeyi nasıl başardınız ? Eğer silinmemişse İngilizce yaptığınız zaman düzeliyor diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... C diskinde bütün olan dosyaları sildim.
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 23 Aralık 2020 #8 SeFaB35 dedi: C diskinde bütün olan dosyaları sildim. Genişletmek için tıkla... H-hocam, ne yaptınız? Ciddi misiniz? Artı 0 Eksi
SeFaB35 dedi: C diskinde bütün olan dosyaları sildim. Genişletmek için tıkla... H-hocam, ne yaptınız? Ciddi misiniz?
KS KS SeFaB35 Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 300 Çözümler 1 24 Aralık 2020 #9 DocPill dedi: H-hocam, ne yaptınız? Ciddi misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam sadece phasmobia. Artı 0 Eksi
DocPill dedi: H-hocam, ne yaptınız? Ciddi misiniz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam sadece phasmobia.
DocPill Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.320 Çözümler 5 24 Aralık 2020 #10 SeFaB35 dedi: Hayır hocam sadece phasmobia. Genişletmek için tıkla... Anladım, indirdiğiniz zaman oyun içi dili İngilizce yapın. Oyunda mikrofon çalışıyor mu testi olan yerde olması gerekiyor, oradaki dili İngilizce yapın. Artı 0 Eksi
SeFaB35 dedi: Hayır hocam sadece phasmobia. Genişletmek için tıkla... Anladım, indirdiğiniz zaman oyun içi dili İngilizce yapın. Oyunda mikrofon çalışıyor mu testi olan yerde olması gerekiyor, oradaki dili İngilizce yapın.