Egecanli23 Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 552 7 Aralık 2020 #1 Tırın kapağı açılmıyor e bastım F bastım sağ tık sol tık Q r t g hepsini denedim. Bir türlü açılmıyor. Hangi tuşla açılıyor? Son düzenleyen: Moderatör: 7 Aralık 2020
Tırın kapağı açılmıyor e bastım F bastım sağ tık sol tık Q r t g hepsini denedim. Bir türlü açılmıyor. Hangi tuşla açılıyor?
Demir95 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 331 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #2 Tırın açılacak olan kapının orada bir tane şifre cihazı gibi bir şey var. Ona sol tık yapmanız lazım herkes geldikten sonra. Artı 0 Eksi
Tırın açılacak olan kapının orada bir tane şifre cihazı gibi bir şey var. Ona sol tık yapmanız lazım herkes geldikten sonra.
The Elite Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Aralık 2015 Mesajlar 1.561 Makaleler 2 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Full stack 7 Aralık 2020 #3 Kapının yanına gidip soldaki panele tıklamanız yeterli. Kapatmak için de aynısını yapacaksınız. Artı 0 Eksi
KS KS Egecanli23 Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 552 7 Aralık 2020 #4 Demir95 dedi: Tırın açılacak olan kapının orada bir tane şifre cihazı gibi bir şey var. Ona sol tık yapmanız lazım herkes geldikten sonra. Genişletmek için tıkla... olmuyor arkadaşlarımda deniyor oyunu kapatıp tekrar açtık hiç bir şekilde olmuyor. Artı 0 Eksi
Demir95 dedi: Tırın açılacak olan kapının orada bir tane şifre cihazı gibi bir şey var. Ona sol tık yapmanız lazım herkes geldikten sonra. Genişletmek için tıkla... olmuyor arkadaşlarımda deniyor oyunu kapatıp tekrar açtık hiç bir şekilde olmuyor.
Demir95 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 331 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #5 Egecanli23 dedi: Olmuyor arkadaşlarımda deniyor oyunu kapatıp tekrar açtık hiçbir şekilde olmuyor. Genişletmek için tıkla... Herkes oyun girdikten sonra deniyorsunuz değil mi? Artı 0 Eksi
Egecanli23 dedi: Olmuyor arkadaşlarımda deniyor oyunu kapatıp tekrar açtık hiçbir şekilde olmuyor. Genişletmek için tıkla... Herkes oyun girdikten sonra deniyorsunuz değil mi?
KS KS Egecanli23 Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 552 7 Aralık 2020 #6 Demir95 dedi: Herkes oyun girdikten sonra deniyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Tabikide! Artı 0 Eksi
Demir95 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 331 Çözümler 1 7 Aralık 2020 #7 Egecanli23 dedi: Tabii ki de! Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyebilirsin. Artı 0 Eksi
Egecanli23 dedi: Tabii ki de! Genişletmek için tıkla... Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyebilirsin.
KS KS Egecanli23 Centipat Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 552 7 Aralık 2020 #8 Demir95 dedi: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımda açamıyor ama iade etmeyi düşünüyorum doğrulama yaptık sanırsam... Artı 0 Eksi
Demir95 dedi: Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulamayı deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlarımda açamıyor ama iade etmeyi düşünüyorum doğrulama yaptık sanırsam...