xankony Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 3 28 Ekim 2020 #1 Phasmophobia'yı Win 7'de oynamak istiyorum ama loading Game %90'da kalıyor. Win 7'de oyun nasıl oynanır. (Ses tanımaya gerek yok)
Phasmophobia'yı Win 7'de oynamak istiyorum ama loading Game %90'da kalıyor. Win 7'de oyun nasıl oynanır. (Ses tanımaya gerek yok)
Çözüm xankony 28 Ekim 2020 Sorunu çözdüm. Steam açık olması lazımmış. Iamdestroyer dedi: Oyununuz orijinal mi? Korsan kullanan bir arkadaşımda yüzde 90'da kalıyordu sizinki gibi. Genişletmek için tıkla... Evet korsandı arkadaşlarına Steam açık olması lazım de.
Sorunu çözdüm. Steam açık olması lazımmış. Iamdestroyer dedi: Oyununuz orijinal mi? Korsan kullanan bir arkadaşımda yüzde 90'da kalıyordu sizinki gibi. Genişletmek için tıkla... Evet korsandı arkadaşlarına Steam açık olması lazım de.
Mithrandir59 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 13 Yer İstanbul 28 Ekim 2020 #2 xAnKony dedi: Phasmophobia'yı Win 7'de oynamak istiyorum ama loading Game %90'da kalıyor. Win 7'de oyun nasıl oynanır. (Ses tanımaya gerek yok) Genişletmek için tıkla... W7 de oynayamazsın en az W10 gerekli. Artı 0 Eksi
xAnKony dedi: Phasmophobia'yı Win 7'de oynamak istiyorum ama loading Game %90'da kalıyor. Win 7'de oyun nasıl oynanır. (Ses tanımaya gerek yok) Genişletmek için tıkla... W7 de oynayamazsın en az W10 gerekli.
Yamete Kudasai Megapat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2019 Mesajlar 4.955 Makaleler 4 Çözümler 57 28 Ekim 2020 #3 Artı 0 Eksi
KS KS xankony Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 3 28 Ekim 2020 #4 Steelix dedi: Eki Görüntüle 718120 Genişletmek için tıkla... Bir yerde Windows 7 ile oynanabildiğini gördüm herkes de bunu yapabildiğini söylüyor. Mandalorian4618 dedi: W7 de oynayamazsın en az W10 gerekli. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Steelix dedi: Eki Görüntüle 718120 Genişletmek için tıkla... Bir yerde Windows 7 ile oynanabildiğini gördüm herkes de bunu yapabildiğini söylüyor. Mandalorian4618 dedi: W7 de oynayamazsın en az W10 gerekli. Genişletmek için tıkla...
W Wake up Samurai Hectopat Katılım 2 Aralık 2019 Mesajlar 958 Çözümler 6 28 Ekim 2020 #5 xAnKony dedi: Phasmophobia'yı Win 7'de oynamak istiyorum ama loading Game %90'da kalıyor. Win 7'de oyun nasıl oynanır. (Ses tanımaya gerek yok) Genişletmek için tıkla... Oyununuz orijinal mi? Korsan kullanan bir arkadaşımda yüzde 90'da kalıyordu sizinki gibi. Artı 0 Eksi
xAnKony dedi: Phasmophobia'yı Win 7'de oynamak istiyorum ama loading Game %90'da kalıyor. Win 7'de oyun nasıl oynanır. (Ses tanımaya gerek yok) Genişletmek için tıkla... Oyununuz orijinal mi? Korsan kullanan bir arkadaşımda yüzde 90'da kalıyordu sizinki gibi.
KS KS xankony Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 153 Çözümler 3 28 Ekim 2020 #6 Sorunu çözdüm. Steam açık olması lazımmış. Iamdestroyer dedi: Oyununuz orijinal mi? Korsan kullanan bir arkadaşımda yüzde 90'da kalıyordu sizinki gibi. Genişletmek için tıkla... Evet korsandı arkadaşlarına Steam açık olması lazım de. Artı 0 Eksi Çözüm
Sorunu çözdüm. Steam açık olması lazımmış. Iamdestroyer dedi: Oyununuz orijinal mi? Korsan kullanan bir arkadaşımda yüzde 90'da kalıyordu sizinki gibi. Genişletmek için tıkla... Evet korsandı arkadaşlarına Steam açık olması lazım de.