Ekk4 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #1 Arkadaşım ile birlikte saatlerce uğraştık bir türlü Phasmophobia'da aynı odaya giremedik. Her şeyi denedik gene olmadı. Var mıdır bir çözümü?
Arkadaşım ile birlikte saatlerce uğraştık bir türlü Phasmophobia'da aynı odaya giremedik. Her şeyi denedik gene olmadı. Var mıdır bir çözümü?
zero7jackie Centipat Katılım 29 Eylül 2024 Mesajlar 171 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri GTX 1650 i5-12450H 16GB RAM Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #2 Aynı odaya girememe sebebiniz nedir oda mı gözükmüyor bağlanılamıyor mu? Artı 0 Eksi
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #3 Ekk4 dedi: Arkadaşım ile birlikte saatlerce uğraştık bir türlü Phasmophobia'da aynı odaya giremedik. Her şeyi denedik gene olmadı. Var mıdır bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Denediğiniz yollarnedir? Artı 0 Eksi
Ekk4 dedi: Arkadaşım ile birlikte saatlerce uğraştık bir türlü Phasmophobia'da aynı odaya giremedik. Her şeyi denedik gene olmadı. Var mıdır bir çözümü? Genişletmek için tıkla... Denediğiniz yollarnedir?
KS KS Ekk4 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #4 zero7jackie dedi: Aynı odaya girememe sebebiniz nedir oda mı gözükmüyor bağlanılamıyor mu? Genişletmek için tıkla... bazen gözükmüyor bazen bağlanmıyor Doyle dedi: Denediğiniz yollarnedir? Genişletmek için tıkla... arkadaşa steam üzerinden katıl özelliğini kullandım o olmadı oyun üzerinden oda kodu girdim o olmadı arkadaş davet attı o da olmadı. aynı şeyi o da yaptı Artı 0 Eksi
zero7jackie dedi: Aynı odaya girememe sebebiniz nedir oda mı gözükmüyor bağlanılamıyor mu? Genişletmek için tıkla... bazen gözükmüyor bazen bağlanmıyor Doyle dedi: Denediğiniz yollarnedir? Genişletmek için tıkla... arkadaşa steam üzerinden katıl özelliğini kullandım o olmadı oyun üzerinden oda kodu girdim o olmadı arkadaş davet attı o da olmadı. aynı şeyi o da yaptı
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #5 Sunucularınız aynı mı? Artı 0 Eksi
KS KS Ekk4 Picopat Katılım 12 Aralık 2024 Mesajlar 101 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2025 #6 Doyle dedi: Sunucularınız aynı mı? Genişletmek için tıkla... evet aynı Neyse oldu hallettim Artı 0 Eksi