Phasmophobia diye bir oyun buldum ve denemek için crackli versiyonunu indirdim sonra oyun çok hoşuma gitti ve Steam'den aldım ama crackli oyundaki save in orijinal oyuna geçtiğini gördüm, ne Online giriliyor, ne para artıyor, ne levelim yükseliyor. Appdata'dan Phasmophobia'yı silince de ve oyuna girince başarıyla kayıt geri yüklendi gibisinden bir yazı geliyor ve oyun eski haline dönüyor. Dosya bütünlüğünü de doğruladım bir şey değişmedi, yardımcı olursanız sevinirim.
Çözümünü kendim ararken buldum ilk önce Regedit'ten phasmpophobia ile ilgili bazı şeyleri silin Windows+r tuşuna basıp açılan pencereye appdata yazın oradan locallow klasörüne girin ardından kinetic Games isimli klasöre girin ve Phasmophobia isimli klasörü silin ve oyunu sil yükle yapmanız daha sağlıklı olacaktır bu işlemlerde kayıtlarınız silinecek ve baştan başlayacaksınız. (dikkat Regedit'ten yanlış bir şey silerseniz bilgisayarınız kullanılamaz hale gelebilir bu yüzden sorumluluk almıyorum)
(Ekleme) eğer sizde appdatadaki klasörü silince kayıt düzeldiyse Regedit'e kadar girmenize gerek yok.