L lysuax Centipat Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #1 Arkadaşımla Ghost Watchers veya Phasombia alacağız. Hangisini almalıyız? Öneriniz ne, neye göre öneriyorsunuz?
Arkadaşımla Ghost Watchers veya Phasombia alacağız. Hangisini almalıyız? Öneriniz ne, neye göre öneriyorsunuz?
eyuptekce Picopat Katılım 15 Temmuz 2025 Mesajlar 196 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #2 lysuax dedi: Arkadaşımla ghost watchers veya phasombia alacağız. Hangisini almalıyız? Öneriniz ne, neye göre öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bayağıdır phasmo oynuyorum. Efsane kaliteli. Yani bence phasmo hele hiç oynamadıysan aşırı zevkli.
lysuax dedi: Arkadaşımla ghost watchers veya phasombia alacağız. Hangisini almalıyız? Öneriniz ne, neye göre öneriyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bayağıdır phasmo oynuyorum. Efsane kaliteli. Yani bence phasmo hele hiç oynamadıysan aşırı zevkli.
Ali imran00 Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #3 Phasmo kesinlikle. 2 yıl önce oynuyordum şu an yeni mekanikler gelmiş sanırım. Her türlü phasmophobia.
Phasmo kesinlikle. 2 yıl önce oynuyordum şu an yeni mekanikler gelmiş sanırım. Her türlü phasmophobia.
Maki Winchester Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Ağustos 2019 Mesajlar 1.623 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2025 #4 Tabii ki de phasmo gece 5'lere kadar oynuyorum arada cok zevkli.