Çözüldü pHbot için 0xc000007b hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşletim sistemi
Windows 10

278390

Hectopat
Her şeyi çalıştırdım ama phbot hariç hiçbir uygulama veya oyunda böyle bir hata ile karşılaşmadım. Bir sürü video izledim, site gezdim, DLL indirdim ama hala aynı. Son çare size geldim dostlar.

Process Monitor ile hatayı kaydedip RAR haline dönüştürdüm. OneDrive linkini buraya bıraktım dostlar. Teşekkür ederim.
phBot hata.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Yaptım ama yine de olmadı :/

Bir şeyi eksik yapmış olmalısınız. Denetim masasından C++ yazılımlarının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?

Bir şeyi eksik yapmış olmalısınız. Denetim Masası'ndan C++ yazılımlarının ekran görüntüsünü paylaşır mısınız?

Buyurun dediğinizi yaptım ve sonrasında sistemimi yeniden başlattım ve uygulamayı açarken aynı hata ile karşılaştım. Ekran görüntüleri de ektedir.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    93,1 KB · Görüntüleme: 237
  • Screenshot_2.png
    76,6 KB · Görüntüleme: 246
Kurulumlar işe yaramamış gibi görünüyor. Denetim masasındaki tüm C++ 2013'leri silip üstte verdiğim linkten x86 ile x64'ü kurun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…