W w4h9lt Hectopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 23 10 Haziran 2018 #1 Merhaba, sistemim macOS için uyumlu mu? Bilgisi olan bakabilir mi? * AMD Phenom 2 x4 965* Gigabyte Ga-GPA890-UD3H* 4GB RAM* 1TB Hardisk* ATI Radeon HD 4290 AMD işlemciler desteklemiyor normalde fakat biraz araştırdıktan sonra amd-osx.com sitesinin editlediği macOS kurulabiliyor. Videolu kanıt. Teşekkür Ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2018
Merhaba, sistemim macOS için uyumlu mu? Bilgisi olan bakabilir mi? * AMD Phenom 2 x4 965* Gigabyte Ga-GPA890-UD3H* 4GB RAM* 1TB Hardisk* ATI Radeon HD 4290 AMD işlemciler desteklemiyor normalde fakat biraz araştırdıktan sonra amd-osx.com sitesinin editlediği macOS kurulabiliyor. Videolu kanıt. Teşekkür Ederim. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2018 #2 Kanıt vermenize gerek yok AMD sistemler için özel imaj yapmak gerekli. Eski sürümleri deneyebirsin.
W w4h9lt Hectopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 23 11 Haziran 2018 #3 claus dedi: Kanıt vermenize gerek yok AMD sistemler için özel imaj yapmak gerekli. Eski sürümleri deneyebirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Sierranın özel imajı var elimde. Uygunmu ve sisteme yükleyeyim mi ? Birde anakartın UEFI destegi yok. Sorun olmuyor diye biliyorum. Bir sorayım dedim. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2018
claus dedi: Kanıt vermenize gerek yok AMD sistemler için özel imaj yapmak gerekli. Eski sürümleri deneyebirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam Sierranın özel imajı var elimde. Uygunmu ve sisteme yükleyeyim mi ? Birde anakartın UEFI destegi yok. Sorun olmuyor diye biliyorum. Bir sorayım dedim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2018 #4 Bence o sistem Sierra'da sorun çıkartı ama gene'de deneyebilirsin.
W w4h9lt Hectopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 23 11 Haziran 2018 #5 claus dedi: Bence o sistem Sierra'da sorun çıkartı ama gene'de deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunlar çıkarabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Haziran 2018
claus dedi: Bence o sistem Sierra'da sorun çıkartı ama gene'de deneyebilirsin. Genişletmek için tıkla... Ne gibi sorunlar çıkarabilir?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.281 Makaleler 60 Çözümler 812 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2018 #6 Kurulumda hata alırsın muhtemelen ve sistemin güçsüz olduğu için tam performans alamazsın.