Phenom II X2 550 ve R7 240 sistem anlayamadığım sorun

Çalışır sıkıntı olmaz performans konusunda da öyle aman aman bir fark olmaz.
hmmm bu iki işlemci arasında 30-40 w farkı var. yani Psu yeticek mi nerden öğrenebilirim bi sıkıntı çıkmasın sonrada . Bi yerde okuduğumda ekran kartı +işlemci + geri kalanlar için(80-100w) koy öyle hesapla yazıyordu. doğru mudur acaba ?

hmmm bu iki işlemci arasında 30-40 w farkı var. yani Psu yeticek mi nerden öğrenebilirim bi sıkıntı çıkmasın sonrada . Bi yerde okuduğumda ekran kartı +işlemci + geri kalanlar için(80-100w) koy öyle hesapla yazıyordu. doğru mudur acaba ?
Güç kaynağınız kaç watt? 350w olsa bile sisteminize yeter diye düşünüyorum.

casper win-400ps
birde x2 550 sıcaklık çok fazla sabit dururken bile 65 derece buna nasıl bi çözüm bulmam lazım ucuz yollu
Sıcaklık konusunda elinden macunu yenileyip kasa içi hava akışını düzeltmek haricinde çok bir şey gelmez ucuz yollu olarak, zaten o işlemciler kronik olarak o sıcaklıklara ulaşıyor. Yeni işlemcinizi alınca kule tipi bir fan öneririm.

Sıcaklık konusunda elinden macunu yenileyip kasa içi hava akışını düzeltmek haricinde çok bir şey gelmez ucuz yollu olarak, zaten o işlemciler kronik olarak o sıcaklıklara ulaşıyor. Yeni işlemcinizi alınca kule tipi bir fan öneririm.
büyük bir vantilatör alıp içeri soğuk hava üfletmeyi düşünüyorum 😄😄

Mantık güzel ama hava akışını daha çok bozar pek önermem. :D
dediğin gibi termal macun yapalım artık ucuz pahalı bi yolunu bulacağız tekrardan teşekkür ederim aklıma bişey takılınca yine yanındayım 😄❤️
Mantık güzel ama hava akışını daha çok bozar pek önermem. :D.

Merhabalar tekrardan ben, Phenom X4 955 ve HD 6950'li sistem sence nasıl olur ve 400W PSU bunlara yeter mi acaba 😄😄

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı