Phenom II X2 sistem hangi Windows'u destekler?

865916

Picopat
Elimde eski bir PC var Windows 7. babam dedi onceden Windows 10 yuklemeyi denemisler olmamis. Ben PC'yi iyice temizledim ozellikleri yazdim sizce Windows 8.1'e yukseltmeli miyim?

Anakart: Gigabyte Turbo 3D.
CPU: AMD Phenom II X2 555.
GPU: Sapphire ati Radeon HD 5550.
RAM: Kingston 2 GB.
PSU: 230W(markasını bulamadım)
HDD: 250GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sizin sisteminizde olan parçalardan kullanmadım fakat Windows 8.1 kullandım, hocam 2GB ram kaldırır fakat biraz kasar diye düşünüyorum Windows 10'da 2GB ram kullandığınız zaman baya kasıyor. Yani kısaca kaldırır ama ben biraz yük bindirirseniz pc kasmaya başlar diye düşünüyorum.

Ozaman win 7 devam yakinda 2gb ram daha almayi dusunuyorum ozaman win 10a gecerim

Windows 8.1 Embedded Industry ya da 10 LTSB 2016 kurun, ileride mümkünse RAM'i en az 4 GB'a yükseltin.
Donmalar da mi ramden kaynaklanir cok donuyor da pc bi kac dosya siliyorum donmuyor bir daha kapatana kadar

HDD eskiyse ondan da donuyor olabilir. HD Tune ile bad sector testi yapın ve HD Sentinel'den ekran resmi atın.

Pcnin sifresini unutmustum yarin usbyi bilgisayarci arkadasima verecem peki nasil yapiliyor bad sector testi videolu anlatim atarmisin

Hdd eski evet 2009 model

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…