Phenom II X4 810 ve 9600 GT sistem yükseltme

Sistemim: Motherboard: Gigabyte GA-MA770T-UD3p.
Işlemci: AMD Phenom(tm)ııx4 810 Processor (4 cpus) 2.6 GHz.
GPU: NVIDIA GeForce 9600 GT 1 GB.
RAM: 4 GB Corsair Value select DDR3 2008 MHz'de çalışıyor galiba.
500 GB HDD Seagate.

Sistemim eskidi ve yükseltmek istiyorum ancak nereden başlamanın daha mantıklı olacağını bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Evet eski nesil bir sisteme sahipsiniz. Stabil çalışıyorsa işinizi görüyorsa kullanmaya devam edin. Yükseltme ile uğraşmayın.
Evet stabil çalışıyor ve hicbir sorunu yok ancak oyun sevdam olduğu için Upgrade etmek istiyorum csgo da pek iyi performans veremiyor low ayarlarda 45-89 FPS arası alıyorum ama sadece cs oynamıyorum Ac hastasıyım ve bunun gibi bir sürü oyun oynamak istiyorum
Evet eski nesil bir sisteme sahipsiniz. Stabil çalışıyorsa işinizi görüyorsa kullanmaya devam edin. Yükseltme ile uğraşmayın.
Evet stabil çalışıyor ve hicbir sorunu yok ancak oyun sevdam olduğu için Upgrade etmek istiyorum csgo da pek iyi performans veremiyor low ayarlarda 45-89 FPS arası alıyorum ama sadece cs oynamıyorum Ac hastasıyım ve bunun gibi bir sürü oyun oynamak istiyorum

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı