Phenom II X4 945 için ekran kartı tavsiyesi

Bütçe
700
Makaleler
5
Yer
İzmir
Herkese iyi akşamlar, iyi sosyaller. 1 ay önce siparişini vermiş olduğum işlemciyi 2 gündür test ediyorum ve bir sorun görmedim. Genel olarak açık dünya oyunları (GTA 5, Dying Light vs.) oynuyorum, bir yere kadar yeni aldığım işlemci yetiyor ama ekran kartı için aynısını diyemeyeceğim. Bu yüzden yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Net bütçe belirtmem gerekirse 700 TL, daha üstü maalesef söz konusu değil ve aynı şekilde tam anlamıyla 700 olması da çok zor.

*Aklımda ise 2 tane ekran kartı var: Sapphire Pulse RX 550 ve MSI R7 370. Bu ikisi karttan hangisini önerirsiniz?

*Ayrıca aynı fiyatlara GET gibi ilanlarla satılan RX 460 veya RX 560 varsa paylaşırsanız sevinirim. Ben bulamadığım için bu iki kart arasında kaldım. (Özellikle GET tarzı ilan istememin sebebi, genel olarak karşıdaki kişinin tutumunu bilmediğim için.)

*Bir de şu ilan hakkındaki düşünceleriniz nedir, almaya değer mi gibisinden.

*Daha da ayrıca bana yakın bir yerde arızalı bir MSI RX 460 buldum, 100 TL'den satıyor. Satıcı, kartın probleminin ne olduğunu bilmediği için o fiyattan koymuş zaten. Sizce alıp tamir etmeye değer mi? Mesela kart, direkt çipten sıkıntılıysa, bu halledilecek bir şey mi ve halledilse bile performans kaybı olur mu?

Sistem:
*AMD Phenom II X4 945.
*ASUS M4A78LT-M le.
*4 GB G.Skill 1333 MHz + 4 GB HyperX Fury mavi.
*Sapphire R7 250 2 GB.
*WD Caviar Blue 1 TB.
*Cooler Master Elite RC-430 500W.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…