E ErenParlak Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #1 Phenom II X4 955 işlemcim var. R7 250 ekran kartım var(MSI 2 GB) ve 8 GB DDR3 1333 MHz RAM. Bu sistem PUBG Mobile oynatır mı?
Phenom II X4 955 işlemcim var. R7 250 ekran kartım var(MSI 2 GB) ve 8 GB DDR3 1333 MHz RAM. Bu sistem PUBG Mobile oynatır mı?
Berk_s13 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 305 Çözümler 5 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:R5 5500 GPU:R7 240 RAM:8X2 3200MHZ MB:A320 M-F SSD:JD240 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2022 #2 İşlemcide sanallaştırma özelliği varsa oynatacağını düşünüyorum. Artı 0 Eksi
KS KS E ErenParlak Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #3 Berk_s13 dedi: İşlemcide sanallaştırma özelliği varsa oynatacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Biosta Secure virtual machine mode (disable) var bahsettiğiniz özellik bu mu Artı 0 Eksi
Berk_s13 dedi: İşlemcide sanallaştırma özelliği varsa oynatacağını düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Biosta Secure virtual machine mode (disable) var bahsettiğiniz özellik bu mu
Berk_s13 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 305 Çözümler 5 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:R5 5500 GPU:R7 240 RAM:8X2 3200MHZ MB:A320 M-F SSD:JD240 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2022 #4 Bilmiyorum vallahi Görev Yöneticisi'nden performansa gelip CPU'dan bakın sanallaştırma açıkmı diye? Artı 0 Eksi
KS KS E ErenParlak Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #5 Berk_s13 dedi: Bilmiyorum vallahi Görev Yöneticisi'nden performansa gelip CPU'dan bakın sanallaştırma açıkmı diye? Genişletmek için tıkla... Evet şuan etkin biostan değiştirince Artı 0 Eksi
Berk_s13 dedi: Bilmiyorum vallahi Görev Yöneticisi'nden performansa gelip CPU'dan bakın sanallaştırma açıkmı diye? Genişletmek için tıkla... Evet şuan etkin biostan değiştirince
Berk_s13 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 305 Çözümler 5 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:R5 5500 GPU:R7 240 RAM:8X2 3200MHZ MB:A320 M-F SSD:JD240 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2022 #6 ErenParlak dedi: Evet şu an etkin BIOS'tan değiştirince. Genişletmek için tıkla... Güzel o zaman GameLoop indirip deneyin bizi bilgilendirmeyi de unutmayın. Artı 1 Eksi
ErenParlak dedi: Evet şu an etkin BIOS'tan değiştirince. Genişletmek için tıkla... Güzel o zaman GameLoop indirip deneyin bizi bilgilendirmeyi de unutmayın.
embraceit Hectopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 830 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #7 ErenParlak dedi: Phenom II X4 955 işlemcim var. R7 250 ekran kartım var(MSI 2 GB) ve 8 GB DDR3 1333 MHz RAM. Bu sistem PUBG Mobile oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Bence oynatmaz ama arkadaşın yazdığı gibi deneyip sonuçları bildirebilirsiniz merak ettim bende. Artı 0 Eksi
ErenParlak dedi: Phenom II X4 955 işlemcim var. R7 250 ekran kartım var(MSI 2 GB) ve 8 GB DDR3 1333 MHz RAM. Bu sistem PUBG Mobile oynatır mı? Genişletmek için tıkla... Bence oynatmaz ama arkadaşın yazdığı gibi deneyip sonuçları bildirebilirsiniz merak ettim bende.
KS KS E ErenParlak Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #8 Berk_s13 dedi: Güzel o zaman GameLoop indirip deneyin bizi bilgilendirmeyi de unutmayın. Genişletmek için tıkla... Bu işlemci overclock kaldırır mı sadece bilgi istiyorum ayrı bir konu açacağım zaten embraceit dedi: Bence oynatmaz ama arkadaşın yazdığı gibi deneyip sonuçları bildirebilirsiniz merak ettim bende. Genişletmek için tıkla... 40-60 FPS arasında değişiyor arada droplar giriyor ama kabul edilebilir düzeyde @Berk_s13 Son düzenleme: 18 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
Berk_s13 dedi: Güzel o zaman GameLoop indirip deneyin bizi bilgilendirmeyi de unutmayın. Genişletmek için tıkla... Bu işlemci overclock kaldırır mı sadece bilgi istiyorum ayrı bir konu açacağım zaten embraceit dedi: Bence oynatmaz ama arkadaşın yazdığı gibi deneyip sonuçları bildirebilirsiniz merak ettim bende. Genişletmek için tıkla... 40-60 FPS arasında değişiyor arada droplar giriyor ama kabul edilebilir düzeyde @Berk_s13
Berk_s13 Hectopat Katılım 22 Mart 2021 Mesajlar 305 Çözümler 5 Yer istanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU:R5 5500 GPU:R7 240 RAM:8X2 3200MHZ MB:A320 M-F SSD:JD240 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 18 Aralık 2022 #9 ErenParlak dedi: Bu işlemci overclock kaldırır mı sadece bilgi istiyorum ayrı bir konu açacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın işim çıkmıştı yazamadım bir şey. ErenParlak dedi: 40-60 FPS arasında değişiyor arada droplar giriyor ama kabul edilebilir düzeyde. Genişletmek için tıkla... En düşük grafik ayarlarında yüksek kare hızı seçeneğinde değil mi? Ve GameLoop ayarlarını yaptınız mı? Artı 0 Eksi
ErenParlak dedi: Bu işlemci overclock kaldırır mı sadece bilgi istiyorum ayrı bir konu açacağım zaten. Genişletmek için tıkla... Kusura bakmayın işim çıkmıştı yazamadım bir şey. ErenParlak dedi: 40-60 FPS arasında değişiyor arada droplar giriyor ama kabul edilebilir düzeyde. Genişletmek için tıkla... En düşük grafik ayarlarında yüksek kare hızı seçeneğinde değil mi? Ve GameLoop ayarlarını yaptınız mı?
KS KS E ErenParlak Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 88 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2022 #10 Berk_s13 dedi: Kusura bakmayın işim çıkmıştı yazamadım bir şey. En düşük grafik ayarlarında yüksek kare hızı seçeneğinde değil mi? Ve GameLoop ayarlarını yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Gameloop ayarı yapmadım en düşük grafik yüjsek kare hızı yaptım Berk_s13 dedi: Kusura bakmayın işim çıkmıştı yazamadım bir şey. En düşük grafik ayarlarında yüksek kare hızı seçeneğinde değil mi? Ve GameLoop ayarlarını yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Gameloop ayarı nasıl yapılıyor Son düzenleme: 18 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
Berk_s13 dedi: Kusura bakmayın işim çıkmıştı yazamadım bir şey. En düşük grafik ayarlarında yüksek kare hızı seçeneğinde değil mi? Ve GameLoop ayarlarını yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Gameloop ayarı yapmadım en düşük grafik yüjsek kare hızı yaptım Berk_s13 dedi: Kusura bakmayın işim çıkmıştı yazamadım bir şey. En düşük grafik ayarlarında yüksek kare hızı seçeneğinde değil mi? Ve GameLoop ayarlarını yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Gameloop ayarı nasıl yapılıyor