Phenom II X6 1055t ve Gigabyte GA-M68MT-S2 uyumlu mu?

berat ceyhan

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, Gigabyte GA-M68MT-S2 model anakartı kullanıyorum ve içindeki işlemcim Phenom X4 955. ben bu işlemciyi yükseltmek istiyorum ve bulduğum işlemci ise Phenom II X6 1055t 6 çekirdek. Acaba bu işlemci anakartıma uyar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, Gigabyte GA-M68MT-S2 model anakartı kullanıyorum ve içindeki işlemcim Phenom X4 955. ben bu işlemciyi yükseltmek istiyorum ve bulduğum işlemci ise Phenom II X6 1055t 6 çekirdek. Acaba bu işlemci anakartıma uyar mı?
Uyumludur. AMD Bulldozer (FX) serisi ile de uyumlu anakartınız. Bence bir FX serisine de bakabilirsiniz.

Uyumludur ancak o anakarta FX bir işlemci daha iyi olur.

FX serisi işlemci önerir misin birkaç tane?
FX-8120'nin 95 Watt olan versiyonunu önerebilirim hocam, ikinci el olarak alacağınızda sormanız lazım ama 125 Watt ise olmaz.

FX-8300, 8320, 8350 de önermek isterdim fakat uyumlu değil olarak gözüküyor. FX-8300 aslında 95 Watt belki BIOS update ile uyumlu olabilir ama bilemedim...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı