- Makaleler
- 28
Daha fazla
Bugün bilgisayarım çalışırken ve ekran kararmışken fare ve klavye ile etkileşime girdiğim halde ekran açılmadı. 15 saniye sonra yeniden başlattı kendini. Bazen oluyor bu sorun. Şunu da söylemek istiyorum, yeniden başladığında TP-Link TL-WN722N V3 Wireless adaptörü çalışmayı durdurmuştu. Çıkartıp yeniden taktım. Öyle çalıştı. Bazen bilgisayar çalışırken bile USB ile bağlı çevre birimleri çalışmayı durdurabiliyor.
@Murat5038 @THE_MILLER
Şimdiden teşekkürler.
Bugün de bahsettiğim Wireless adaptörü ve klavye yanıt vermeyi kesti. Ayrıca Wireless adaptörünü çıkartıp takmakta işe yaramadı. Aygıt yöneticisinden etkinleştir diyerek aktif hale getirdim. Sorun güncel.
@Recep Baltaş @Murat5038 @THE_MILLER
@Recep Baltaş @Murat5038 Aynı problemi yeniden yaşadım. Bilgisayardan buluta dosya yüklerken bilgisayarın başından 15 dakika ayrıldım. Geldiğimde ekran kararmıştı. Reset tuşuna bastım ancak yeniden başlamadı bile. Şalterini kapatıp açtım. Minidump klasörü bu sefer boş. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistem yukarıda belirttiğim sistem. İşletim Sistemi Windows 10 1903 x64.
- Minidump dosyası: 021119-18562-01
- AIDA64 raporu: Report
- ASUS M4A89GTD PRO/USB3
- AMD Phenom II X6 1075T 3.00 GHz
- MSI Radeon R7 360
- 8 GB RAM
- Windows 10 Pro x64 1809
@Murat5038 @THE_MILLER
Şimdiden teşekkürler.
Bugün de bahsettiğim Wireless adaptörü ve klavye yanıt vermeyi kesti. Ayrıca Wireless adaptörünü çıkartıp takmakta işe yaramadı. Aygıt yöneticisinden etkinleştir diyerek aktif hale getirdim. Sorun güncel.
@Recep Baltaş @Murat5038 @THE_MILLER
@Recep Baltaş @Murat5038 Aynı problemi yeniden yaşadım. Bilgisayardan buluta dosya yüklerken bilgisayarın başından 15 dakika ayrıldım. Geldiğimde ekran kararmıştı. Reset tuşuna bastım ancak yeniden başlamadı bile. Şalterini kapatıp açtım. Minidump klasörü bu sefer boş. Yardımcı olursanız sevinirim. Sistem yukarıda belirttiğim sistem. İşletim Sistemi Windows 10 1903 x64.
Son düzenleme: