Phenom II X6 1090T sisteme GTX 1050Ti

• Konuyu başlatan alf737
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 2.380

alf737

Hectopat
Daha fazla  
Eski sistemime ekran kartı takviyesi yapmak istiyorum. Yeni bir sistem toplamaya şu an bütçem yetmiyor, şu an kullandığım ekran kartım da güncel oyunlar için yeterli olmamaya başladı. Asus 560Ti var.

O yüzden yeni bir ekran kartı almak istiyorum. Aklımda "EVGA GTX 1050 Ti SC" modeli var.
Sistemim şu şekilde;

Asus M5A87 Anakart
AMD Phenom II X6 1090T İşlemci (3.8Ghz OC)
2x4 GB DDR3 1600Mhz Ram
Thermaltake 775W PSU
SSD Yok :)

Bu ekran kartını alırsam uyumluluk sorunları yaşar mıyım ? Eski ve Intel' e göre kötü bir işlemcim var. ( Zamanında i5 2500K almadığıma hala pişmanım :) )

Bu işlemciye rağmen 1050ti güncel oyunlarda fark yaratır mı ?

Saygılar,

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence işlemciye çok yüklenmeyen oyunlarda fpsniz yükselir. Ama daha fiyat-performans bir ekran kartı isterseniz amd tarafına yönelebilirsiniz.

Ayrıca titan x ve g3258 videosuna bakabilirsiniz. İşlemci genel olarak %100 kullanılmasına rağmen fps çok fark etmiyor.

Teşekkür ederim. Bahsettiğiniz videoyu izliyorum. Açıkçası güncel donanım parçaları hakkında pek fazla bilgim yok, şimdiye kadar hiç amd ekran kartı kullanmadım ve o taraf hakkında hiç bir fikrim yok.

AMD ekran kartları arasında ne önerirsiniz ?

Teşekkür ederim. Bahsettiğiniz videoyu izliyorum. Açıkçası güncel donanım parçaları hakkında pek fazla bilgim yok, şimdiye kadar hiç amd ekran kartı kullanmadım ve o taraf hakkında hiç bir fikrim yok.

AMD ekran kartları arasında ne önerirsiniz ?
Rx 470 alabilirsiniz. Gtx 1050ti dan daha performanslıdır. Ancak biraz daha pahalı. Bir de 4 GB olanını alın mutlaka. Boşuna 8 GB olan modeline para vermeyin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı