Phenom II X6 1090T sisteme RX 5500 XT darboğaz yapar mı?

Anakart modeliniz nedir?

Dosya Ekleri

• uanknown.png
    5,4 KB · Görüntüleme: 27

Dostum o kart en fazla NVIDIA GT 1030 ve 1050 takılır bak 1050 Ti demiyorum 1050 diyorum 1050'de dahi darboğaz olacaktır.

AMD tarafında ise Max 560 takabilirsin veya tercihe göre RX 550.

Dostum o kart en fazla NVIDIA GT 1030 ve 1050 takılır bak 1050 Ti demiyorum 1050 diyorum 1050'de dahi darboğaz olacaktır.

AMD tarafında ise Max 560 takabilirsin veya tercihe göre RX 550.

Aslında sadece 5500XT boşta durmasın istiyorum. Bahsi geçen muhabbetlerde hep darboğaz söz konusu tabii ama, kardeşim Rust ve GTA 5 dışında oyun oynamıyor. Sanıyorum ki oyundan oyuna da değişiyor. Ekran kartı almayacağım, halihazırda olanı takacağım.

O zaman tak gitsin grafikleri Full detay aç.
Darboğaz kısmen azalır ama tamamen yoıkolmaz.

Evet şuan ben kardeşiyim ve bana da yardımınız lazım... Şimdi şuan ve burada evet... Neyse uzatmadan konuma döneyim. Şimdi benim bir sistemim var ve içinde de Amd Phenom x6 1090T var. Şimdi darboğaz yapar ise oyunu oynayabilir miyim yoksa direk " Lan bırak! " deyip gider mi? Yardımınız lazım...

O zaman tak gitsin grafikleri Full detay aç.
Darboğaz kısmen azalır ama tamamen yoıkolmaz.
Evet şuan ben kardeşiyim ve bana da yardımınız lazım... Şimdi şuan ve burada evet... Neyse uzatmadan konuma döneyim. Şimdi benim bir sistemim var ve içinde de Amd Phenom x6 1090T var. Şimdi darboğaz yapar ise oyunu oynayabilir miyim yoksa direk " Lan bırak! " deyip gider mi? Yardımınız lazım...

Ama sadece abimin dediği üzere Rust, Grand Theft Auto V, Splitgate ve Prototype oynuyorum...
Ama en çok Rust'un sistemi sömüreceğini biliyorum...

Bence anakart işlemci RAM'i satıp ikinci elden 3100 ve B450M S2H al sıfır olarak ise 8 GB DDR 4 RAM al bunlar toplam 2600TL'ye falan patlar.
Beni bir konuda anlamıyorsunuz, şu an benim işlemcim ile anakartım o kadar fazla para etmiyor... Beni neden anlamak istemiyorsunuz? PARA ETMİYOR! Bu kadar zor mu yahu?

O zaman çok drop girer oyun oynanmaz ben ekran kartını sqatıp böyle bir setup kurulur dedim biraz da para artabilir 650 Ti ile idare edilir oynadığın oyunlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…