B borntoberocker Megapat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Eylül 2014 #21 Shadow Ryzen dedi: Sen bilirsin dostum. Ayrıca uyarayım APU grafik birimi ile sonradan alacağın ekran kartı Nvidia olursa çakışabilir bu riski göze alabileceksen rahatlıkla alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Shadow Ryzen dedi: Düşük ayarlarda oynarsın. Genişletmek için tıkla... tamam bro çok teşekkür ederim alacağım ekran kartı büyük ihtimal amd olur ama yinede ben tam bi araştırma yapıyım nvidia taksam sorun olurmu diye
Shadow Ryzen dedi: Sen bilirsin dostum. Ayrıca uyarayım APU grafik birimi ile sonradan alacağın ekran kartı Nvidia olursa çakışabilir bu riski göze alabileceksen rahatlıkla alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Shadow Ryzen dedi: Düşük ayarlarda oynarsın. Genişletmek için tıkla... tamam bro çok teşekkür ederim alacağım ekran kartı büyük ihtimal amd olur ama yinede ben tam bi araştırma yapıyım nvidia taksam sorun olurmu diye
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 10 Eylül 2014 #22 Silinen üye dedi: tamam bro çok teşekkür ederim alacağım ekran kartı büyük ihtimal amd olur ama yinede ben tam bi araştırma yapıyım nvidia taksam sorun olurmu diye Genişletmek için tıkla... Rica ederim araştırma yapman senin yararına olacaktır.
Silinen üye dedi: tamam bro çok teşekkür ederim alacağım ekran kartı büyük ihtimal amd olur ama yinede ben tam bi araştırma yapıyım nvidia taksam sorun olurmu diye Genişletmek için tıkla... Rica ederim araştırma yapman senin yararına olacaktır.