Phenom X4 955 ve GTX 1050 sistemde düşük performans

Penaldo

Kilopat
Merhaba, GTX 1050 ve AMD Phenom X4 955 işlemcim var. İşlemcim Intel i3 2100 Seviyesinde. 8 GB DDR3 1333MHz RAM'im var. Rainbow Six 90-95FPS ortalamayla oynarken (Low'da) BF3 gibi çok eski bir oyunu Low'da 40-60 arası bir değerle oynuyorum. Sizce normal mi? Değilse sebebi Windows 10 kullanmam olabilir mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebebini bilmiyorum ama BF3 oyununda çok daha düşük bir sistemle düşük ayarlarda daha iyi performans alıyordum.

Ben Online 64 kişilik serverlerde bu sorunu yaşıyorum ondan mı acaba?
Arkadaşlar bilenler varsa yardımcı olursa sevinirim ona göre format vs atayım

İşlemci büyük ihtimal darboğaz oluyordur ayarları Ultra'ya almayı deneyin.

İşlemci büyük ihtimal darboğaz oluyordur ayarları Ultra'ya almayı deneyin.

Şimdi test ettim Online'de ekran kartı yüzde 45 işlemci 80 civarı
Offline de ekran kartı yüzde 99 işlemci 80 civarında kullanılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Şimdi test ettim Online'de ekran kartı yüzde 45 işlemci 80 civarı.
Offline de ekran kartı yüzde 99 işlemci 80 civarında kullanılıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Ekran kartı tam güç çalışmadığından dolayı oyunlarda kasmalar oluşuyor yani işlemci sıkışıyor, gücü yetmiyor tek çare yeni CPU + anakart veya oyunu en Ultra grafiklerde oynamaya çalışmaktır başka yolu yok.

Peki hangi ayarları Ultra'ya almalıyım ekran kartını yormak için resimden bakar mısınız?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    190,8 KB · Görüntüleme: 37
  1. Field of view (görüş alanı) en yükseğe alın.
  2. Graphics quality "Ultra" (en yüksekte ne varsa onu seçin)
Bu sayede aşağıdaki ayarlar Ultra olacaktır tek tek kontrol ediniz.
Ardından.
  1. Anti aliasing deferred 4X MSAA yazısını en yükseğe getirin (8X, 16x) falan.
  2. Ambien occlusion ayarını "on" yapın.
Sonra apply, ok yapın oyuna devam edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…