Phenom X6 1055T sistem CS:GO oynatır mı?

Daha fazla  
Merhaba elimde ASUS M5A78L-LE anakart var, üstünde AMD Phenom II X2 550 işlemci ve GeForce 550 Ti takılı. 2. el olarak işlemcimi Phenom X6 1055'e yükseltmeyi düşünüyorum. 4 GB RAM bulunan kasama 4 GB daha ekleyerek toplam 8 GB RAM elde edeceğim. Ekran kartımı ilerleyen zamanlara bırakacağım. Sizce sorun çıkarmadan CS:GO, Valorant gibi oyunlarda stabil oyun oynayabilir miyim? Şu an bu sistem ile bile CS:GO'da FPS sıkıntısı çekmiyorum ama hata vermeden oyundan atıyor. Bu yükseltmelerle ortalama 800-900 arası bir bütçeyle ideal oyun oynayabilir miyim?

Peki elimdeki M5A78L LE anakart 95 watt olarak gözüküyor, ama asusun sitesinde işlemci desteği olarak fx83** işlemciler de gözüküyor ama bu işlemciler 125watt. Bazı yorumlar gördüm, işlemci tam performans vermez ya da sistem açılmaz gibi, sizin fikriniz nedir? Sanırım phenom x6 da 125 watt.

FX 8350 kolayca bulabilirsiniz.
Anakartın CPU güç kablosu girişi kaç pin? 8 ise rahat besler zaten. 4 ise de sorun olacağını sanmam.
PSU kaç Watt?

Sözünü ettiğiniz giriş bu ise 4 pin. PSU'm ise 500 Watt. Bu anakart için en verimli/çağdaş işlemci 8350 mi?

Dosya Ekleri

• 20220325_184952.jpg
    133,8 KB · Görüntüleme: 55
Birazcık uğraştıracak gibi anakartın sitesinde bu işlemci 1055 ile ilgili indirme de var yaparken çok dikkatli olun.

İndirme derken? Tam olarak anlayamadım ne dediğinizi.

Anakartın sitesine girip desteklediği işlemcilerin üstüne tıklayın.

Evet bu indirmeler biosla alakalı sanırım. Henüz hangi işlemciyi almam konusunda emin değilim.

Evet bu indirmeler biosla alakalı sanırım. Henüz hangi işlemciyi almam konusunda emin değilim.
1055T AM3 platformu işlemcisi, sizin anakartınız daha yeni. FX830xx bir işlemci takın desteği var sonuçta.
Anakart 125W desteği var ama ben size FX8300 öneririm 95W hem sıkıntısız tertemiz kullanırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…