S star dijital Hectopat Katılım 27 Mart 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2016 #1 Merhabalar bende ; AMD Phenom II X6 1090 Processor 3,20 GHz ATI Radeon HD 5700 series 6 GB RAM ACPI x64-based PC 1 TB harddisk bir bilgisayar var ve ben bu bilgisayara Mac kurmak istiyorum. Bana yardımcı olabilecek var mı acaba? Teşekkürler.
Merhabalar bende ; AMD Phenom II X6 1090 Processor 3,20 GHz ATI Radeon HD 5700 series 6 GB RAM ACPI x64-based PC 1 TB harddisk bir bilgisayar var ve ben bu bilgisayara Mac kurmak istiyorum. Bana yardımcı olabilecek var mı acaba? Teşekkürler.
montezuma Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 7.877 Makaleler 60 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2016 #2 OS X AMD işlemcileri desteklemiyor. Bu yüzden bizimde desteğimiz yok. Ancak AMD için yamalanmış kernel kullanan özel imajlar var. Aşağıdaki bağlantıdan gerekli imaj dosyalarına ulaşabilirsin: Hackintosh ISO (Hackintosh Distro) - Hackintosh Zone
OS X AMD işlemcileri desteklemiyor. Bu yüzden bizimde desteğimiz yok. Ancak AMD için yamalanmış kernel kullanan özel imajlar var. Aşağıdaki bağlantıdan gerekli imaj dosyalarına ulaşabilirsin: Hackintosh ISO (Hackintosh Distro) - Hackintosh Zone