S Slayer Ziyaretçi 3 Nisan 2014 #1 190CW8FB/00 Philips LCD geniş ekran monitör 190CW8FB 19,1" geniş WXGA+ - Philips Support Mönitör bu. PS 3 bağlamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2014
190CW8FB/00 Philips LCD geniş ekran monitör 190CW8FB 19,1" geniş WXGA+ - Philips Support Mönitör bu. PS 3 bağlamak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim ?
A Agab Ziyaretçi 3 Nisan 2014 #2 HDMI ile bağlayabilirsin fakat internete baktım da çok fazla bu monitör hakkında bir şey bulamadım. Dark DVI-D - HDMI Dönüştürücü (DVI-D dişi - HDMI erkek) (DK-HD-AMHDMIXFDVI) - Bilgisayar - Hepsiburada.com Bu ürünü buldum işini görebilir. Fakat tam emin değilim yetkili arkadaşlar yine de bir baksın işe yarar mı diye.
HDMI ile bağlayabilirsin fakat internete baktım da çok fazla bu monitör hakkında bir şey bulamadım. Dark DVI-D - HDMI Dönüştürücü (DVI-D dişi - HDMI erkek) (DK-HD-AMHDMIXFDVI) - Bilgisayar - Hepsiburada.com Bu ürünü buldum işini görebilir. Fakat tam emin değilim yetkili arkadaşlar yine de bir baksın işe yarar mı diye.
S Slayer Ziyaretçi 3 Nisan 2014 #3 Hdcp ozelliği var mı mönitörün? Vga girişi tek var. Philips 190CW8FB Brochure (Page 2 of 3) Burada hdcp özelliği olduğu yazıyor nasıl bağlarım ps3 e (en ucuz yontemle) Son düzenleyen: Moderatör: 31 Mayıs 2014
Hdcp ozelliği var mı mönitörün? Vga girişi tek var. Philips 190CW8FB Brochure (Page 2 of 3) Burada hdcp özelliği olduğu yazıyor nasıl bağlarım ps3 e (en ucuz yontemle)
E EXcalibur Ziyaretçi 14 Nisan 2014 #4 Monitör'de hdmı girişi var mı? Eğer vga ya da başka bir giriş ise bilmiyorum ama dönuşturuculer var. Onları araştırabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2014
Monitör'de hdmı girişi var mı? Eğer vga ya da başka bir giriş ise bilmiyorum ama dönuşturuculer var. Onları araştırabilirsin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 31 Mayıs 2014 #5 Silinen üye dedi: HDMI ile bağlayabilirsin fakat internete baktım da çok fazla bu monitör hakkında bir şey bulamadım. Dark DVI-D - HDMI Dönüştürücü (DVI-D dişi - HDMI erkek) (DK-HD-AMHDMIXFDVI) - Bilgisayar - Hepsiburada.com Bu ürünü buldum işini görebilir. Fakat tam emin değilim yetkili arkadaşlar yine de bir baksın işe yarar mı diye. Genişletmek için tıkla... İşe yaramaz zira pasif dönüştürücü. Aktif dönüştürücü gerekli. Bunun gibi: S-Link Hvc11 Hdmi Dan Vga Dönüştürücü 1M - Vatan Bilgisayar
Silinen üye dedi: HDMI ile bağlayabilirsin fakat internete baktım da çok fazla bu monitör hakkında bir şey bulamadım. Dark DVI-D - HDMI Dönüştürücü (DVI-D dişi - HDMI erkek) (DK-HD-AMHDMIXFDVI) - Bilgisayar - Hepsiburada.com Bu ürünü buldum işini görebilir. Fakat tam emin değilim yetkili arkadaşlar yine de bir baksın işe yarar mı diye. Genişletmek için tıkla... İşe yaramaz zira pasif dönüştürücü. Aktif dönüştürücü gerekli. Bunun gibi: S-Link Hvc11 Hdmi Dan Vga Dönüştürücü 1M - Vatan Bilgisayar