Satıldı Philips 196V3L 18.5 İnç Monitör

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tuncsonmez

Hectopat
Evet arkadaşlar. Başlıktaki monitörü satıyorum. Normalde fiyatı 220-250 TL'dir, Ben 155'ten satacağım. Hiçbir yerinde herhangi bir çizik, kırık yoktur. Henüz tamir görmemiştir. Garantisi yoktur. Kutusu açılmış olarak vardır. Çözünürlük en yüksek 1366*768. Tepki süresi 5 ms. Philips'i bilen bilir zaten, öyle kaydırık kuyturuk markalara benzemez. İsteyen arkadaş olursa Sahibinden üzerinden GeT ile satabilirim. Bulunduğum yer Hatay/İskenderun.

Sahibinden linki:

Philips 196V3L 18.5" LED Monitör Siyah 5ms - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 208960589

SS'ler:

Fotoğrafları Nokia Lumia 520 telefonumdan çektiğim için biraz kalitesiz çıkmış. İsteyen olursa daha sonra daha kaliteli bir fotoğraf makinesi ile çekip yayınlayabilirim. Ama ne olursa olsun kamera ile ekran çekerken mutlaka biraz dalgalı felan görünüyor. Bunun dışında ölü piksel yok. Onun dışında bir sıkıntısı yok. Kutusu ile power kablosu, VGA kablosu, monitör ve monitörün yuvarlak ayağını göndereceğim. İlgilenen olursa bana tunc.92@hotmail.com mail adresimden, Technopat Sosyal PM'den, sahibinden linkinden veya bu konudan ulaşabilir.

Fiyat:110 TL'dir.

Ürün satılmıştır...

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…