PHILIPS 21.5" 223V5LSB2/62 monitörü dönüştürücü ile kullanılır mı?

BurnInMyFire

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem topladım. Ekran kartım MSI R9 380 4GB modeli. DVI çıkışı var ve monitörüm başlıktaki model. Monitörün sadece VGA girişi mevcut. Dönüştürücü ile kullanabiliyorum fakat böyle kullanımlarda oyunlarda dalgalanma sorunu yaşamış bir çok kişi. Kasam montajda ve deneme fırsatım olmadı daha. Monitörü de alalı bir gün oldu. Sizce monitörü iade etmeli miyim? Bu sorundan yeni haberim oldu ve içime kurt düştü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kaliteli bir dönüştürücü ve kablo kullanırsan sorun olmaması gerekiyor.

Yorumun için teşekkürler. Birde bu dönüştürücü ve kablolara masraf yapmak istemiyorum açıkçası. ( çözümü o olsa bile ) Acaba vatan bilgisayar keyfi değişim yapıyor mu? DVI girişli aynı fiyat bandında AOC monitörler de vardı.

Hocam yerinizde olsam bir dakika düşünmem, hemen değiştirmeye çalışırım. Şuan sadece VGA girişli sıfır monitör almak, ölü bir yatırım olur. İmkanınız varsa değerlendirin...

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı