M Mehmet Saygısız Hectopat Katılım 3 Mart 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mart 2017 #1 Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem almayı düşünüyorum. Üst düzey bir sistem olacak. Bu monitörün idare edip etmeyeceğini beni üzüp üzmeyeceğini merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Lütfen yardımcı olurmusunuz.
Merhaba arkadaşlar. Yeni bir sistem almayı düşünüyorum. Üst düzey bir sistem olacak. Bu monitörün idare edip etmeyeceğini beni üzüp üzmeyeceğini merak ediyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Lütfen yardımcı olurmusunuz.
Falcon78 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2015 Mesajlar 1.417 Makaleler 9 Çözümler 3 Yer İstanbul 3 Mart 2017 #2 Üst düzey bir sistem toplarsanız o monitör sizi baya bir üzer. Olay monitörde bitiyor çünkü Üst düzey sistemden kasıt 1070, 1080, li bir sistem ise min. 24" gsync'li bir monitör şart
Üst düzey bir sistem toplarsanız o monitör sizi baya bir üzer. Olay monitörde bitiyor çünkü Üst düzey sistemden kasıt 1070, 1080, li bir sistem ise min. 24" gsync'li bir monitör şart