Stâtzy Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 77 13 Temmuz 2019 #1 Philips 227E LED adında modelimin standı bozuldu. Hiçbir yer de satılmıyor vida giriş yeri hafif kırıldı ne yapmalıyım? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Temmuz 2019
Philips 227E LED adında modelimin standı bozuldu. Hiçbir yer de satılmıyor vida giriş yeri hafif kırıldı ne yapmalıyım?
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 13 Temmuz 2019 #2 Kırılan yer silikon ile tutturulabilecek gibi mi ? Tamir edebilecek birini bulabilir misin ? İkisi de hayır ise çözüm bulamıyorum maalesef. Tabi bu konularda egzantirik çözümleri olan hünerli arkadaşlar oluyor orasını bilemem.
Kırılan yer silikon ile tutturulabilecek gibi mi ? Tamir edebilecek birini bulabilir misin ? İkisi de hayır ise çözüm bulamıyorum maalesef. Tabi bu konularda egzantirik çözümleri olan hünerli arkadaşlar oluyor orasını bilemem.
Stâtzy Hectopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 77 15 Temmuz 2019 #3 Biraz Zorlayarak taktım pek sıkıntı yok gibi sorunumm çözüldü tavsiyelerin için teşekkürler