Max bütçem 380 TL. Almışken iyi bir monitör ve 23 inc almak istiyorum. Aklımda 4 tane monitör vardı , fakat bir tanesi bulundugum yerin şubesinde bulunmadıgı için es geçtim. Eğer o asus monitör olsaydı tereddütsüz onu alırdım ama yok. Başka mağazadan getirttir diyiceksiniz ama ölü piksel çıkarsada beklemek istemiyorum yenisini.
Aşagıda 3 tane monitör seçtim. Aslında phılıps'ide düşünmeden alırdım ama ne youtube da ne de başka biyerde hiç bir incelemesini bulamadım. Bu konuda tereddüte düştüm.
Almak istediğim monitöler bunlar. AOC unda çerçevesi kalın geldi biraz bana ama sanırım aoc alıcam gibime geliyor.
Bu monitörlerden hangisini tercih edersiniz arkadaşlar ? Max bütçe 380 TL. Başka bir monitör öneriside yapabilirsiniz. Bu arada phılıps hakkında bilgilendirirseniz sevinirim , çünkü kafam Phılıps'teydi ilk başta.
Hoş dedinde oyunda oynayacagım ben belirtmeyi unutmuşum ıps ekran istemiyorum.Ama tasarımı çok hoşuma giden bir monitördü.Bütçem 350 tl şuanda 380 tl ye çıkardım dahada çıkartamıcam sanırım.
Zaten 405 tl ye çıksam bu 5 tl daha koyar bunu alırdım.
Kusura bakmayın belirmeyi unutmuşum , öyle hard core oyuncu değilim ama oyun , film için alıyorum monitörü ve bütçemin max 380 tl oldugunu belirtmiştim.
Ricam benim bu linkini verdiğim 3 monitör arasında seçim yapmanız ve ayrıca altta yazdıgım monitörü almaya değermi diğerlerine kıyasla.Aradaki fiyat farkını hak edermi yani ?
Philips şuan çok fena atağa geçti diyebilirim. Şuanda çoğu teknoloji tedarikçisi Philips ürünleri üzerine kampanyalar yapmakta. Eğer özellikleri sizin ihtiyacınıza yetiyor ise Philips önerebilirim.
Bu monitör aradaki fiyat farkına değicek bir monitörmü , diyelim ki bütçeyi arttırdım bunumu alayım yoksa 410 tl ye başka varmı monitör.
Alıcagım bu monitör 5 ms , sizin önerdiğiniz aoc 6 ms , aradaki fark anlaşılmaz sanırım ama oyun için pek ıps önermiyolar , bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz sayın oğulcan
Güzel dedinde , o yazdııgım philips monitörün hiç bir özelliğini bilmiyorum , kendi sitesinde dahi yok o isimle.Vatan isminimi yanlış yazdı ki diye şüphelenmeye başladım.Ne youtube da ne google da bu monitör yok.