Befo Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 633 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2022 #1 Arkadaşlar yeni monitör alacağım, ikisi arasında kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Oyun oynayıp, video izleyeceğim başka kullanım amacım yok. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com shop.samsung.com
Arkadaşlar yeni monitör alacağım, ikisi arasında kararsız kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Oyun oynayıp, video izleyeceğim başka kullanım amacım yok. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com shop.samsung.com
Lee Yubin Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2017 Mesajlar 16.375 Makaleler 16 Çözümler 178 Yer Antalya 1 Şubat 2022 #2 Arkadaşım Samsung'u kullanıyor, ayakları o kadar büyük ki mousepade kadar uzanıyormuş. Kötü bir ayak tasarımı var.
Arkadaşım Samsung'u kullanıyor, ayakları o kadar büyük ki mousepade kadar uzanıyormuş. Kötü bir ayak tasarımı var.
Befo Kilopat Katılım 30 Mayıs 2018 Mesajlar 633 Çözümler 2 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Şubat 2022 #3 Philipsi tercih ettim. Ghosting sıkıntısını ayarlar ile minimuma indirdim renkler de çok tatlı gözüküyor. Memnunum.
Philipsi tercih ettim. Ghosting sıkıntısını ayarlar ile minimuma indirdim renkler de çok tatlı gözüküyor. Memnunum.