Philips 236V4LAB/01 veya AOC E2262VWH

edile400

Hectopat
Selam arkadaşlar bu sistemi toplayacagim allah kismet ederse. Önceligim oyun olucak. Yari yariya yani onerileriniz nedir ve size bir kaç sorum var

1. Ekran karti olarak yukarıdaki sapphire 7850, ekran martini alicaktim ama aklima nvidia gtx 660 modeli taklidi. 2 marka var ve karar veremedim sizce hangisi daha iyi (3 ekran karti arasında)

Diğer sorum ise led monitor konusu. Sizce bu sisteme hangi monitör en iyi gider:

1. Philips:Philips 236V4LAB/01 23" 5ms (Analog+DVI+Hoparlör) Full HD LED Monitör - Bilgisayar - Hepsiburada.com
2. AOC:AOC E2262VWH 21.5" 2ms (Analog+HDMI) Full HD LED Monitör - Bilgisayar - Hepsiburada.com

.
u2k9q.png

Konu ile ilgisi olmayabilir. Özür dileyerek yazıyorum ama bunu yazmak zorunda hissettim kendimi :) Lütfen ne alırsan al ne yaparsan yap o lanet siteden alma :D O site beni 4 defa mağdur etti her seferinde aptal gibi bir daha olmaz dedim 4 kere hüsrana uğradım hatta bir keresinde ard arda 3 kere malzeme aldım kendileri başkalarının malını iptal edecekken benimkini etmişler, tekrar aldım eve geldi baktım yanlış ürün , tekrar geri yolladım yenisini bekledim bekledim hop baktım iptal etmişler yeniden :D Ben almakta inat ettim onlar satmamak ta :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı