Philips 242V8A modeldir. Philips'in 2019'da tanıttığı seridir. Orijinal kutusu, tüm kutu içeriği, koruma köpükleri ve faturası bulunmaktadır. Garanti bitmiştir. Çizik dahi yoktur. Ölü piksel yoktur. Işık sızması neredeyse sıfırdır. Orijinal paketlemesi ile göndereceğimden kargo endişeniz olmasın.
- IPS
- 75Hz
- DisplayPort 1.2 + HDMI 1.4 + VGA
- Freesync + AdaptiveSync
- 250 nit, 1000:1 kontrast
-4ms GtG
-Flicker free (titreşimsiz) ve mavi ışık filtresi (göz yormaz)
- 2x dahili hoparlör
- 3 tarafı çerçevesiz
Daha önce Philips'in LED monitörünü 10 yıl civarı kullandım ve hiçbir arıza vermedi. Siz de etrafınızda eski ama hala sorunsuz çalışan Philips monitörler görmüşsünüzdür. Kaliteli monitörler üretir, uzun ömürlüdür.
Oyun, film izleme, ders çalışma, internette gezinme VB. her şey için kullanabilirsiniz. IPS olması yanıltmasın oyun performansı gayet iyidir. 4ms GtG olduğundan ghosting (gölgelenme), gecikme VS. yapmaz. 1ms MPRT'ye denktir.
Ürünü teslim aldım. Açıkçası 1. derece aileme ürün kargolasam bu kadar özenmezdim satıcı her ayrıntısına kadar güzel paketlemiş. Kargo çalışanları top oynasa dahi bir sıkıntı olmazdı büyük ihtimalle . Şuan monitör üzerinden yazıyorum mesajı ölü piksel testi vb. yaptım tek sıkıntı dahi bulamadım. Böyle güzel ticaret yapanlara hasretiz sizin gibi ticaret yapanları Allah başımızdan eksik etmesin. Teşekkür ederim.