Arkadaşlar monitörün çerçeveleri tam istediğim gibi ince. Bundan önce açtığım bir konuda bana işlemci yükseltip monitörden kısmamı söylediniz. Ben de bu bütçede bu monitörü buldum. Sizce alınır mı? Bu fiyatta daha iyisi var mı? Şimdiden teşekkürler.
Gamepower GPR27C1MS144 27" 1ms Full HD FreeSync Curved Oyuncu Monitörü arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Ben kullanıyorum güzel alet. Bu seviyede renkleri daha iyi olan monitör yoktu diye hatırlıyorum. Ghosting olayı beni rahatsız etmedi, malzemesi özellikleri vb. başarılı. İçinden hem HDMI hem de DP kablosu çıkması da güzel.
Ben kullanıyorum güzel alet. Bu seviyede renkleri daha iyi olan monitör yoktu diye hatırlıyorum. Ghosting olayı beni rahatsız etmedi, malzemesi özellikleri vb. başarılı. İçinden hem HDMI hem de DP kablosu çıkması da güzel.
Valla ben sıkıntısını görmedim. Pixel falan ölü gibi yorumlar vardı sadece oda herkese denk gelmiyor. Bana da gelmedi. O fiyat bandında başka bulamadım hocam.