BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 27 Ekim 2021 #11 egeoz316 dedi: TN panelin ne gibi sorunları var. Ayrıca Hb üzerinden monitör almak istemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Renkleri IPS veya VA kadar iyi değil. Açı arttıkça renk kayması çok olur. Profesyonel FPS oyuncusu değilseniz pek tavsiye etmem.
egeoz316 dedi: TN panelin ne gibi sorunları var. Ayrıca Hb üzerinden monitör almak istemiyoruz. Genişletmek için tıkla... Renkleri IPS veya VA kadar iyi değil. Açı arttıkça renk kayması çok olur. Profesyonel FPS oyuncusu değilseniz pek tavsiye etmem.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.089 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 27 Ekim 2021 #12 BlackShadow dedi: Renkleri IPS veya VA kadar iyi değil. Açı arttıkça renk kayması çok olur. Profesyonel FPS oyuncusu değilseniz pek tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Hocam bırakın profesyoneli, FPS oyunu bile neredeyse hiç oynamıyorum, dediğim gibi, genelde yarış ve simülasyon oyunları oynuyorum.
BlackShadow dedi: Renkleri IPS veya VA kadar iyi değil. Açı arttıkça renk kayması çok olur. Profesyonel FPS oyuncusu değilseniz pek tavsiye etmem. Genişletmek için tıkla... Hocam bırakın profesyoneli, FPS oyunu bile neredeyse hiç oynamıyorum, dediğim gibi, genelde yarış ve simülasyon oyunları oynuyorum.
BlackShadow Kilopat Katılım 16 Aralık 2013 Mesajlar 3.826 Çözümler 28 27 Ekim 2021 #13 egeoz316 dedi: Hocam bırakın profesyoneli, FPS oyunu bile neredeyse hiç oynamıyorum, dediğim gibi, genelde yarış ve simülasyon oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi IPS panele yönelin o zaman hocam. İsviçre çakısı misali.
egeoz316 dedi: Hocam bırakın profesyoneli, FPS oyunu bile neredeyse hiç oynamıyorum, dediğim gibi, genelde yarış ve simülasyon oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi IPS panele yönelin o zaman hocam. İsviçre çakısı misali.
egeoz316 Kilopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 9.089 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Ankara 27 Ekim 2021 #14 Peki kargolaması iyi olan bir yerden önerebilir misiniz? Kargolamanın iyi olması çok önemli, bütçem zaten yukarıda yazıyor.
Peki kargolaması iyi olan bir yerden önerebilir misiniz? Kargolamanın iyi olması çok önemli, bütçem zaten yukarıda yazıyor.
L LaMorte Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2019 Mesajlar 5.322 Makaleler 5 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7600X RTX 3090 Gaming X MSI B650M-A WI-FI Corsair H150 RGB Corsair 5000X Corsair RM850 Corsair K60 / HyperX Pulsefire Raid Dell S2721DGFA Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #15 egeoz316 dedi: genelde yarış ve simülasyon oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Madem öyle Philips 272E2FA daha iyi olur.
egeoz316 dedi: genelde yarış ve simülasyon oyunları oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Madem öyle Philips 272E2FA daha iyi olur.