Philips 242E1GAJ monitör Freesync açma

FreeSync kullanmak için monitörlerin performans sekmesinden ya da ayarlarda bulunan sekmelerden FreeSync - Advanced Sync ayarını açmanız sonrasında ise Radeon programından açmanız gerekiyor.

FreeSync kullanmak için monitörlerin performans sekmesinden ya da ayarlarda bulunan sekmelerden FreeSync - Advanced Sync ayarını açmanız sonrasında ise Radeon programından açmanız gerekiyor.
Monitör üzerinde Freesync ayarı mevcut değil. Sorunu monitör üzerinden MBRT ayarını kapatarak çözdüm. Kapatınca otomatik olarak açıldı radeon üzerinden.
Dostum konu dışı olacak ama sormak istedim. Bu monitörden almayı düşünüyorum ben de ekran geriye doğru yatırılıyor mu acaba?
Hocam monitörü yeni aldım henüz kullanma fırsatım da olmadı. Yakın zamanda incelemesini paylaşmayı düşünüyorum. Bu arada geriye doğru yatıyor.

Hocam o kadar kişiye öneriyorduk bu monitörü.
Bence bir problem yok. Gecikme modlarında TN dışındaki hemen hemen her monitörler bir şeylerden feragat ediyor. Kimisinde renkler çöp derecesine iniyor, kimisinde parlaklık düşüyor, kimisinde aşırı ghosting oluyor, kimisinde de böyle oluyor.

Kimisinde de hepsi oluyor (Acer 1ms monitörlerin çoğu. Yani VRB olanlar.)

"Hız" ayarını açınca yaşanan eksiler anormal şeyler değil. Bunlara çok takılınıyorsa zaten TN öneririm ben. Tabii sizin içinize sinmemiş olabilir ama bu piyasada ve bu bütçede ben önermeye devam edeceğim.

Önerimle alan 2 kişi bana döndü, özellikle renkleri çok met ediyorlar.

Yok hocam, tabii ki önermeye devam edeceğim. Hem siz bu kadar övüyorsunuz hem de fiyatı diğerlerine göre bayağı ucuz.

Ben de kendi Acer VG240YBMIIX monitörümde VRB+FreeSync açmayı denedim biraz önce. Birini açıyorum diğeri kapanıyor.

Ghosting olayını oyunlarda daha çok karanlık ortamlarda yaşıyorum. Bu arada MBRT nedir? Açık veya kapalı olması neyi değiştirir? Ghosting azaltmak için ne yapabilrim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…