Doğan Öztürk Hectopat Katılım 10 Ocak 2020 Mesajlar 82 Çözümler 1 8 Şubat 2021 #1 Philips 242e1gaj monitörüm var ve ayarlara girdiğim zaman MPRT seviyesi ile karşılaşıyorum. Rekabetçi oyunlar oynuyorum, MPRT seviyem kaç olmalı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Şubat 2021
Philips 242e1gaj monitörüm var ve ayarlara girdiğim zaman MPRT seviyesi ile karşılaşıyorum. Rekabetçi oyunlar oynuyorum, MPRT seviyem kaç olmalı?
Enes Bahadir Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 277 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2021 #2 Doğan Öztürk dedi: Philips 242e1gaj monitörüm var ve ayarlara girdiğim zaman MPRT seviyesi ile karşılaşıyorum. Rekabetçi oyunlar oynuyorum, MPRT seviyem kaç olmalı? Genişletmek için tıkla... Rekabetçi oyunlar için 1 ms GTG olmalı. MPRT önemli değil. Pazarlamacıların 1 ms diye aslında MPRT yi yazıp satma politikasıdır.
Doğan Öztürk dedi: Philips 242e1gaj monitörüm var ve ayarlara girdiğim zaman MPRT seviyesi ile karşılaşıyorum. Rekabetçi oyunlar oynuyorum, MPRT seviyem kaç olmalı? Genişletmek için tıkla... Rekabetçi oyunlar için 1 ms GTG olmalı. MPRT önemli değil. Pazarlamacıların 1 ms diye aslında MPRT yi yazıp satma politikasıdır.