V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 11 Eylül 2020 #1 Philips 242V8A/01 75 Son düzenleme: 27 Ağustos 2021
O Oyuncanavarii Megapat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #2 Hangi ildesiniz? İndirim düşünürseniz bana mailden geri dönüş yapabilir misiniz? turankaya1575@gmail.com
Hangi ildesiniz? İndirim düşünürseniz bana mailden geri dönüş yapabilir misiniz? turankaya1575@gmail.com
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 11 Eylül 2020 #3 Oyuncanavarii dedi: Hangi ildesiniz? İndirim düşünürseniz bana mailden geri dönüş yapabilir misiniz? turankaya1575@gmail.com Genişletmek için tıkla... Manisa/Akhisar. Şimdilik indirim düşünmüyorum hocam, aciliyet gerekir de fiyatta düşüş yaparsam mail üzerinden bilgilendiririm.
Oyuncanavarii dedi: Hangi ildesiniz? İndirim düşünürseniz bana mailden geri dönüş yapabilir misiniz? turankaya1575@gmail.com Genişletmek için tıkla... Manisa/Akhisar. Şimdilik indirim düşünmüyorum hocam, aciliyet gerekir de fiyatta düşüş yaparsam mail üzerinden bilgilendiririm.
O Oyuncanavarii Megapat Katılım 15 Ağustos 2017 Mesajlar 492 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2020 #4 VGAMonitorluAdam dedi: Manisa/Akhisar. şimdilik indirim düşünmüyorum hocam, aciliyet gerekir de fiyatta düşüş yaparsam mail üzerinden bilgilendiririm. Genişletmek için tıkla... Bende dün Akhisardaydım İzmir merkezde yaşıyorum. Tamamdır indirim düşünürseniz görüşelim. İyi günler.
VGAMonitorluAdam dedi: Manisa/Akhisar. şimdilik indirim düşünmüyorum hocam, aciliyet gerekir de fiyatta düşüş yaparsam mail üzerinden bilgilendiririm. Genişletmek için tıkla... Bende dün Akhisardaydım İzmir merkezde yaşıyorum. Tamamdır indirim düşünürseniz görüşelim. İyi günler.