PaulBadmon
Hectopat
PHILIPS 242V8A 23.8" 4ms 75Hz Freesync DP-HDMI+VGA IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
PHILIPS 242V8A 23.8" 4ms 75Hz Freesync DP-HDMI+VGA IPS Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Aoc 22v2q gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Aoc 22v2q gaming monitör kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Aoc 22v2q gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Aoc 22v2q gaming monitör kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleri ile sadece Vatan Bilgisayar'da. Satın Al.
Merhaba bu iki monitör arasında kaldım. Philips'in kutusundan sadece VGA kablosu çıkıyor ama bildiğim kadarıyla AOC'un kutusundan hem HDMİ hem de DP kablosu çıkıyor.
Aradaki inç farkının benim için pek bir önemi yok. Daha önce Philips'in bir monitörünü kullanmıştım ve herhangi bir sorun yaşamadan 4-5 yıl kullanmıştım.
AOC markasının da fena olmadığını biliyorum.
Çok fazla oyun düşkünü değilim, genelde Far Cry, AC, GTA V ve Watch Dogs 2 gibi hikaye odaklı oyunlar oynuyorum. Çok sık olmasa da CSGO, LOL ve Fortnite da oynuyorum.
Kullanan arkadaşlar ya da markaları bilenler yardımcı olabilirse konudaki monitörlerden birini almayı düşünüyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.
EDİT: DP kullanacağım.
Son düzenleme: