PHILIPS 242V8A 23.8" 4ms 75Hz vs AOC 21,5" 22V2Q 5ms 75Hz

PaulBadmon

Hectopat

Merhaba bu iki monitör arasında kaldım. Philips'in kutusundan sadece VGA kablosu çıkıyor ama bildiğim kadarıyla AOC'un kutusundan hem HDMİ hem de DP kablosu çıkıyor.

Aradaki inç farkının benim için pek bir önemi yok. Daha önce Philips'in bir monitörünü kullanmıştım ve herhangi bir sorun yaşamadan 4-5 yıl kullanmıştım.
AOC markasının da fena olmadığını biliyorum.

Çok fazla oyun düşkünü değilim, genelde Far Cry, AC, GTA V ve Watch Dogs 2 gibi hikaye odaklı oyunlar oynuyorum. Çok sık olmasa da CSGO, LOL ve Fortnite da oynuyorum.

Kullanan arkadaşlar ya da markaları bilenler yardımcı olabilirse konudaki monitörlerden birini almayı düşünüyorum. Yardımcı olanlara şimdiden teşekkür ederim.

EDİT: DP kullanacağım.

Son düzenleme:
Maksimum bütçeniz nedir? Ayrıca arada film ve dizi izler misiniz? Renkler sizin için önemli midir? Gün içerisinde 10 saat kullanıyorsanız, kaç saati oyun ile geçiyor? Ve sisteminiz nedir?

Bütçem en fazla 900 maalesef. Sıklıkla dizi izlerim ve renklerin kalitesi gerçekten önemli o sebepten IPS ekran seçtim. Normalde 2-3 saat bandını geçmem ama tatillerde ve özellikle bu karantina günlerinde neredeyse 11-12 saat dahi kullandığım zamanlar olabiliyor. Bunun yarısı kadarı oyun oynayarak geçiyor diyebilirim.
Sistemim de şu şekilde;
İ3 4170
GT 1030
8 GB RAM

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı