Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 18 Eylül 2020 #1 , Merhabalar. Bugün ekranımda yırtılma olduğunu farkettim. G-SYNC uyumlu yazıyor ve tick işaretli. G-SYNC açık olması gerekmez mi?
, Merhabalar. Bugün ekranımda yırtılma olduğunu farkettim. G-SYNC uyumlu yazıyor ve tick işaretli. G-SYNC açık olması gerekmez mi?
R RossGeller Kilopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Eylül 2020 #2 Hocam tam da yarın sabah bunu almayı düşünüyordum umarım çözümü vardır bu fiyata DP olan monitör bulmak çok zor konuyu takipteyim.
Hocam tam da yarın sabah bunu almayı düşünüyordum umarım çözümü vardır bu fiyata DP olan monitör bulmak çok zor konuyu takipteyim.
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 18 Eylül 2020 #3 RossGeller dedi: Hocam tam da yarın sabah bunu almayı düşünüyordum umarım çözümü vardır bu fiyata DP olan monitör bulmak çok zor konuyu takipteyim. Genişletmek için tıkla... Konuya mesaj gelmediği için maalesef ki öğrenemedim.
RossGeller dedi: Hocam tam da yarın sabah bunu almayı düşünüyordum umarım çözümü vardır bu fiyata DP olan monitör bulmak çok zor konuyu takipteyim. Genişletmek için tıkla... Konuya mesaj gelmediği için maalesef ki öğrenemedim.
R RossGeller Kilopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #4 Zacsha dedi: Konuya mesaj gelmediği için maalesef ki öğrenemedim. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm yolu buldunuz mu hocam?
Zacsha dedi: Konuya mesaj gelmediği için maalesef ki öğrenemedim. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm yolu buldunuz mu hocam?
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 19 Eylül 2020 #5 RossGeller dedi: Bir çözüm yolu buldunuz mu hocam? Genişletmek için tıkla... Maalesef ki yeni bulamadım. Tekrardan konu açacağım.
RossGeller dedi: Bir çözüm yolu buldunuz mu hocam? Genişletmek için tıkla... Maalesef ki yeni bulamadım. Tekrardan konu açacağım.
R RossGeller Kilopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Eylül 2020 #6 Zacsha dedi: Maalesef ki yeni bulamadım. Tekrardan konu açacağım. Genişletmek için tıkla... Monitörü Vatan'dan almış bulunmaktayım ben de. Konuyu takipteyim. Pazartesiden itibaren bana da lazım olacak çünkü.
Zacsha dedi: Maalesef ki yeni bulamadım. Tekrardan konu açacağım. Genişletmek için tıkla... Monitörü Vatan'dan almış bulunmaktayım ben de. Konuyu takipteyim. Pazartesiden itibaren bana da lazım olacak çünkü.
Zacsha Hectopat Katılım 8 Mayıs 2020 Mesajlar 673 Çözümler 1 19 Eylül 2020 #7 RossGeller dedi: Monitörü Vatan'dan almış bulunmaktayım ben de. Konuyu takipteyim. Pazartesiden itibaren bana da lazım olacak çünkü. Genişletmek için tıkla... Monitörden gayet memnunum. 75 FPS'de oynadığım sürece sorun olmaz fakat 120 lira boşuna DP kablo almış olmak istemiyorum.
RossGeller dedi: Monitörü Vatan'dan almış bulunmaktayım ben de. Konuyu takipteyim. Pazartesiden itibaren bana da lazım olacak çünkü. Genişletmek için tıkla... Monitörden gayet memnunum. 75 FPS'de oynadığım sürece sorun olmaz fakat 120 lira boşuna DP kablo almış olmak istemiyorum.
R RossGeller Kilopat Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Eylül 2020 #8 Zacsha dedi: Monitörden gayet memnunum. 75 FPS'de oynadığım sürece sorun olmaz fakat 120 lira boşuna DP kablo almış olmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de hocam aynı şekilde kabloya işe yaramayacaksa o kadar para vermek istemiyorum. Eğer olmuyorsa HDMI almayı düşünüyorum. Siz gözle görülür bir fark gördünüz mü HDMI ile VGA arasında?
Zacsha dedi: Monitörden gayet memnunum. 75 FPS'de oynadığım sürece sorun olmaz fakat 120 lira boşuna DP kablo almış olmak istemiyorum. Genişletmek için tıkla... Ben de hocam aynı şekilde kabloya işe yaramayacaksa o kadar para vermek istemiyorum. Eğer olmuyorsa HDMI almayı düşünüyorum. Siz gözle görülür bir fark gördünüz mü HDMI ile VGA arasında?