Kleith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Çözümler 2 14 Ocak 2021 #1 Uzun zamandır araştırarak aldığım bir monitör. Amazon üzerinden 998TL ödeyerek aldım. Kullanan ya da kullanan birini tanıyan var mı? Nasıldır? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2021
Uzun zamandır araştırarak aldığım bir monitör. Amazon üzerinden 998TL ödeyerek aldım. Kullanan ya da kullanan birini tanıyan var mı? Nasıldır?
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 14 Ocak 2021 #2 Kullanıyorum, güzel monitördür. Çerçevesiz ekrana ve ince bir tasarıma sahip olması ayrı şık gösteriyor monitörü. Ekran kartı renk ayarlarından bir tık vibrance ve kontrast ayarı arttırırsanız renk kalitesi çok güzel oturuyor. Hayırlı olsun.
Kullanıyorum, güzel monitördür. Çerçevesiz ekrana ve ince bir tasarıma sahip olması ayrı şık gösteriyor monitörü. Ekran kartı renk ayarlarından bir tık vibrance ve kontrast ayarı arttırırsanız renk kalitesi çok güzel oturuyor. Hayırlı olsun.
Cracker18 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2016 Mesajlar 1.473 Çözümler 5 3 Mayıs 2021 #3 Çok güzel monitör ama ışık sızması var bende sizde var mı?
Kleith Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Nisan 2019 Mesajlar 1.052 Çözümler 2 19 Mayıs 2021 #4 Cracker18 dedi: Çok güzel monitör ama ışık sızması var bende sizde var mı? Genişletmek için tıkla... Var biraz. Çok takmadım ben.
Cracker18 dedi: Çok güzel monitör ama ışık sızması var bende sizde var mı? Genişletmek için tıkla... Var biraz. Çok takmadım ben.