Philips 242V8A vs. ASUS VZ239Q

Markazes

Hectopat
Selamlar, 20-24 arası inçli, DisplayPort ve HDMI girişi olan 1080p 75 Hz olup dahili hoparlörlü bir monitör arıyorum. Dahili hoparlör veya display girişi kriterinden vazgeçebilirim.

Araştırmalarım sonucunda kriterlerime uyan bu iki monitör arasında kaldım, siz olsanız hangisini alırdınız? Bu arada 1100 lirayı geçmemek kaydıyla başka monitör önerilerinize de açık olduğumu söyleyeyim.

PHILIPS derim. Ama 2020'de sıfır bir FHD monitör için bu Hz rakamları komik geldi. 😅

Girişlerden vaz geçebileceğinizi söylediğinizden bunu öneririm;

Max. bütçenizden 30TL daha arttırırsanız (1130TL) bunu öneririm;

Gerçek 8 bit renk derinliğine sahip ve oldukça zarif.

Philips'in renk gamutları çok yüksek, Asus da gerçek 8 bit renk derinliğine sahip. Asus öneririm.

İkisi de sizin seçtiğiniz monitörlerden daha üstündür.

Girişlerden vaz geçebileceğinizi söylediğinizden bunu öneririm;

Max. bütçenizden 30TL daha arttırırsanız (1130TL) bunu öneririm;

Gerçek 8 bit renk derinliğine sahip ve oldukça zarif.

Philips'in renk gamutları çok yüksek, Asus da gerçek 8 bit renk derinliğine sahip. Asus öneririm.

İkisi de sizin seçtiğiniz monitörlerden daha üstündür.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim hocam.Asus maalesef bütçemi aşıyor.Philips'te ise Displayport olmadığı gibi dahili hoparlör de yok,yine de fiyatı ve daha iyi görüntü sunmasından ötürü üçüncü olarak listeme aldım.Son olarak siz olsanız başlıkta belirtilen monitörlerden hangisini alırdınız?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı