RX 570 kullanıyorum, benim için Hz değerinin çok bir önemi yok. 75 Hz bir monitörün 60 Hz bir monitöre göre büyük bir farkı olacağını düşünmüyorum. Bu yüzden renklere daha çok önem veriyorum. VA ve IPS panelin arasında büyük bir fark var mı bilemedim o yüzden bir konu açmak istedim. Hangisi daha iyi, cevaplarsanız sevinirim. Son olarak, Online oyunlar neredeyse hiç oynamıyorum. Genellikle hikayeli oyunları oynuyorum. Bu yüzden ms değeri de çok önemli değil benim için.
Philips 242V8A/01 24" 4ms Full HD IPS Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Philips 246E9QDSB/01 23.8" 4ms 75hz (Analog+DVI+HDMI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Philips 246E9QDSB/01 23.8" 4ms 75hz (Analog+DVI+HDMI) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Teşekkürler hocam. Fiyatı da iyiymiş. Bir arkadaş daha önermişti bu monitörü. Ölü piksel hiç çıktı mı? Ölü piksel çıkmasından korkuyorum. HepsiBurada, ölü piksel çıkarsa iade işlerinde güçlük çıkarır mı @Lee Yubin ?
Philips 242V8A/01 24" 4ms Full HD IPS Monitör arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Philips 242V8A 23.8" IPS 75Hz 4ms Freesync VGA+HDMI+DP Full HD LCD Monitör : Amazon.com.tr: Bilgisayar
www.amazon.com.tr
Ben de tam bunu önerecektim ama Gaqew zaten önermiş, neden bu derseniz:
2 yıl sonra çıkmış daha yeni bir model.
Disport girişi mevcut, yani DP bağlantı ile daha verimli bir görüntü sağlar.
Adaptive Sync teknolojisine sahip.
Sosyalde bir konu vardı markaların ölü piksel durumunda garantisi oluyor mu, oluyorsa nasıl oluyor diye. Bende çıkmadı, eğer sizde ölü piksel çıkarsa ve ölü pikselde değişim yapmıyorlarsa 14 günlük iade hakkınızda iade edersiniz.