Philips 272e1gaj nasıl?

Bütçe
1650

nikoobelic

Kilopat
Daha fazla  
Bu modeli almak istiyorum boyut yüzünden. 60Hz, Full HD ancak HDMI çıkışı olmayan, 23.6" Philips kullanıcısıyım, çok memnunum ama artık küçük geliyor. Kullanım amacı; %80 internet/youtube vs... Geriye kalan %20 ise oyun. VA panel hakkında çok olumsuz yorum yok, sizce alınır mı bu monitör, memnun eder mi?

Öncelikle cevap için teşekkür ederim. Ghosting olayına takıldım şu an, çok mu belirgin veya rahatsız edici olur? Benim kullanım amacım %90 dizi-film-internet olacak.
Dizi, film'de ghosting hiç belli olmaz. İnternette gezinirken imlecin ghostingi bir tık sıkıntı oluyor. Bazen yazılarda ghosting oluyor. En çok ghosting Windows'un gece modunu açtığınızda oluyor.

İlk başta gözünüzü yorar ama 3-4 hafta sonra görmezsiniz bile ghostingi. Çok takmayın. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Dizi, Film'de ghosting hiç belli olmaz. İnternette gezinirken imlecin ghostingi bir tık sıkıntı oluyor. Bazen yazılarda ghosting oluyor. En çok ghosting Windows'un gece modunu açtığınızda oluyor.

İlk başta gözünüzü yorar ama 3-4 hafta sonra görmezsiniz bile ghostingi. Çok takmayın. Gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Dün baktım, 23.6'dan geçmeye pek değer bir büyüklük yok. 31.5 ve 32" LG ve ViewSonic buldum, onlara yöneldim ancak kafam çok karıştı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı