Monitör dün elime geçti ve test ederken özellikle fareyi hızlı bir şekilde hareket ettirdiğimde ekrandaki şeylerin izlerini görebiliyorum. Bu sorunun yazılımsal bir sorun mu yoksa donanımsal bir sorun mu olduğu konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim. Yine HaxBall oynarken topa vurduğumda top hızlı gidiyorsa topun geride bıraktığı izigördüğüm oluyor. Tüm oyunlarda gözlemleyemedim.
Gecikme hızını monitörün arayüzünde varsayılan değere alın. Monitörün gecikme ayarları ile oynadığınızda istenmeyen sonuçlar oluyor. Özellikle Inverse Ghosting dediğimiz bu olay Overdrive gibi ayarların çok yükseltilmesi ile oluşuyor.
Gecikme hızını monitörün arayüzünde varsayılan değere alın. Monitörün gecikme ayarları ile oynadığınızda istenmeyen sonuçlar oluyor. Özellikle ınverse ghosting dediğimiz bu olay OverDrive gibi ayarların çok yükseltilmesi ile oluşuyor.
Adaptive Sync, Low Input Lag ve SmartResponse ayarlarından biri sebep olabilir. Tüm ayarları tek tek denemenizi öneririm. Ayrıca bence monitörü fabrika ayarlarına sıfırlarsanız daha iyi olur.
Adaptive Sync, Low ınput lag ve smartresponse ayarlarından biri sebep olabilir. Tüm ayarları tek tek denemenizi öneririm. Ayrıca bence monitörü fabrika ayarlarına sıfırlarsanız daha iyi olur.
Adaptive Sync, Low ınput lag ve smartresponse ayarlarından biri sebep olabilir. Tüm ayarları tek tek denemenizi öneririm. Ayrıca bence monitörü fabrika ayarlarına sıfırlarsanız daha iyi olur.