Philips-27M2N5500-0127 monitör alınır mı?

Bütçe
7-8k civarı

Kenan Eröz

Decapat
Daha fazla  
Monitör
PHILIPS 27M2N5500/01

Forumda biraz gezindim bu monitöre denk geldim. Bu monitörü almayı düşünüyorum. Farklı önerileriniz var mıdır? Bütçem 7-8K civarında.

Bu daha iyi.

Attığınız monitör 1080p, Philips ise 2K. Daha iyi diyerek attığınız için karıştırmış olabilirsiniz diye

Aslında yanlış atmadım, arkadaşın rekabetçi yoğunluklu oyunlar oynadığını varsayarak 2K detayının önemsiz olduğunu düşündüm. Ancak 2K şartsa Philips daha iyi bir seçenek tabii.

Aslında yanlış atmadım, arkadaşın rekabetçi yoğunluklu oyunlar oynadığını varsayarak 2K detayının önemsiz olduğunu düşündüm. Ancak 2K şartsa Philips daha iyi bir seçenek tabii.
Ne demek istediğinizi şimdi anladım. Philips monitör ile ilgili olarak, ürünü dün satın aldım ve 1 gündür aktif olarak kullanıyorum, şuanlık çok memnunum. Bir sorun olursa sorabilirsin.

Ne demek istediğinizi şimdi anladım. Philips monitör ile ilgili olarak, ürünü dün satın aldım ve 1 gündür aktif olarak kullanıyorum, şu anlık çok memnunum. Bir sorun olursa sorabilirsin.

Hayırlı olsun hocam. Monitörü alma gibi bir düşüncem yok ama yine de teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…