Philips 31.5" 326M6VJRMB/00 4ms 4K HDR mva LED monitör alınır mı?

seko83

Centipat
Daha fazla  
Philips 31.5" 326M6VJRMB/00 4ms 4K HDR mva LED monitör.
Bu ürüne hayran kaldım tüm sınırları zorlayıp bu ürünü almayı düşünüyorum günlük kullanım için sizce alınır mı?

Philips 31.5" 326M6VJRMB/00 4ms 4K HDR mva LED monitör.
Bu ürüne hayran kaldım tüm sınırları zorlayıp bu ürünü almayı düşünüyorum günlük kullanım için sizce alınır mı?

Sisteminiz nedir? Yeni nesil konsol ile oynayacaksanız olabilir. Ancak 4K oyunculuk için güçlü bir PC'ye ihtiyacınız olacaktır.

Onun yerin bin tl daha verip televizyon almak daha mantıklı değil mi?

Yani altı bin lira vermişken bence televizyon alınmalı. Ama son karar tabiikide konu sahibinin.

Alınmaz gereksiz pahalı. Bunun yerine 278M1R veya 276E8VJSB düşünülebilir.
Onun yerin bin TL daha verip televizyon almak daha mantıklı değil mi?
Televizyonlarda input lag fazla oluyor ve inç olarak çok farklılar.

Tamamen günlük kullanım oyunlarla hic ilgim yok biraz pahalı ama kaliteli bir ürün fikir almak istedim
Birde bisey daha soracaktım ekran kartim cok kuvvetli değil oyunlarla ilgim olmadığı icin msi rx 550 2gt lp oc 128 bit gddr5 bu kalite bir monitöre sadece film dizi izleme webde video izleme gibi isler icin yeterli midir

Son düzenleme:
Yeterli olur.

Bu monitörde çok ciddi ışık sızması problemi mevcut bilginiz olsun avrupa sitelerinde şikayet görseli çok fazla 329p1h modelini araştırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…