Philips 43PUS6501 TV ile Series X kullanılır mı?

AnilWasTaken

Hectopat
Yer
Doların 1tl olduğu TR
Daha fazla  
Arkadaşlar selam evimizde 43PUS6501/12 ürün kodu olan bir TV bulunuyor. Doğum günüm için babamdan Series X isteyeceğim. Bu TV konsolla uyumlu mudur?

Bildiğim kadarıyla HDMI 2.0, 4K 60 fps destekliyor. Konsolu aldınız mı? Zira ben de Philips marka bir tv kullanıyorum. Sizin TV’nin özelliklerine buradan baktığımda (https://www.epey.com/televizyon/philips-43pus6501.html) “Yenileme Hızı (Gerçek): 100 Hz” derken “Desteklenen Çözünürlükler (HDMI): 3840x2160p @ 60 Hz” diyor. Yani aradaki bu Hz farkının nedenini biliyor musunuz?

Biri youtube,tv kanalları biri konsol gibi bağlanan cihazların bu kadar basit
Konsolu Series X değilde ps5 olarak seçtim ve para biriktiriyorum.600TL birikti bile

Biri youtube,tv kanalları biri konsol gibi bağlanan cihazların bu kadar basit

Konsolu Series X değilde ps5 olarak seçtim ve para biriktiriyorum.600TL birikti bile
Bol kazançlar dilerim kardeşim. Benim TV de Philips model, gerçek Hz 50 diyor ama buna "Desteklenen Çözünürlükler (HDMI): 3840x2160p @ 60 Hz diyor kafam karışık hala. Konsolları 60 Hz kullanabilirim değil mi?

Ayrıca sizce neden PS5?

Oyunlarının kalitesinden PS5. D sizde 4K 60FPS kullanabilirsiniz fakat PS5 veya Xbox'un 8K medya özelliğinden yararlanamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…