Philips 43PUS7906 alınır mı?

VarexCivic

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Arkadaşlar Philips 43PUS7906 LED TV nasıldır? 12000 liraya değer mi? Kullanım ömrü en kötü şartlarda zarar vb. bir şey görmediği sürece 5 yıldan uzun süreli kullanabilir miyiz?

12.000 13.000 en fazla en az 2 taksitle o da.

Bunu al ambilight özelliği çok şık bir şey. Bende bunun 50 inç olanı var. Kanallar arası geçiş biraz uzun sürüyor 3 4 saniye kadar tek kötü yanı o.

Bunu al ambilight özelliği çok şık bir şey. Bende bunun 50 inç olanı var. Kanallar arası geçiş biraz uzun sürüyor 3 4 saniye kadar tek kötü yanı o.

Hocam bunu da gördüm ama birkaç özelliği daha fazlaydı babam bunu seçti genel olarak TV+ kullanacakları için sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Sizin şikayetçi olduğunuz başka bir konu var mı?

Hocam bunu da gördüm ama birkaç özelliği daha fazlaydı babam bunu seçti genel olarak TV+ kullanacakları için sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Sizin şikayetçi olduğunuz başka bir konu var mı?
Hayır yok. Dediğim gibi o ışık harbiden güzel gözüküyor. 43 inçin boyutunu tahmin ediyor musunuz? Beklediğinizden küçük çıkmasın.

Hayır yok. Dediğim gibi o ışık harbiden güzel gözüküyor. 43 inçin boyutunu tahmin ediyor musunuz? Beklediğinizden küçük çıkmasın.

Yok hocam kullanacağımız odada daha önce 32 ve 43 inç televizyon kullandık yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim iyi akşamlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı